100 години красота в 1 минута

Видеоклип ни показва как се е променила модата при прическите и грима през последните 100 години-от викторианските стандарти за красота от 1910 г. до еклектичните стилове на 21 век .

В началото виждаме консервативни къдрици. С особена лекота видеото показва 20-те години на 20-и век, когато външният вид търпи революция и показва нарастващата женска свобода. Тук и прическата, и гримът са вдъхновени от филмови звезди като Луиз Брукс.

Външният вид от 30-те и 40-те години е вдъхновен от холивудските звезди Бети Дейвис и Рита Хейуърт. Къдриците са голямата сензация тогава.

През 50-те години и с края на Втората световна война жените стават все по-бляскави и безупречни. Актуално е съчетаването на вече познати елементи. 60-те години идват с обемни коси, цветни сенки и хипи движението.

През 70-те години идва социалната революция. Косата е небрежно пусната. През 80-те години косата става все по-обемна и по-обемна, вдъхновена от Мадона. Гримът е цветен, а лакът за коса е най-добрият приятел на момичетата.

90-те години са вдъхновени от Дженифър Анистън и ролята й на Рейчъл от сериала „Приятели“. Косата е с дължина до раменете, рамкира лицето, като същевременно е и на етажи. Прическата става толкова популярна, че името й остава „Рейчъл“.

Новият век не променя значително нито грима, нито прическите.

2010 година "носи" отново къдриците, външният вид е вдъхновен от Ким Кардашиян.