Банските костюми на лято 2015

Има изобилие от принтове и цветове, които създават лятно настроение, но виждаме и бански с елегантни линии и стилен силует

Времето се стопля и вече си мечтаем за море. Не може обаче да стегнем куфарите, преди да сме си купили модерен бански за плажа. Вижте някои тенденции при банските костюми за лято 2015.

Моделите бански костюми за лято 2015 са много разнообразние. От една страна, има изобилие от принтове и цветове, които създават лятно настроение, от друга - виждаме бански с елегантни линии и стилен силует. Бохо стилът се пренася и на плажа под формата на секси бански с ресни или плетено горнище. Наблюдаваме и ретро полъх от 60-те години при банските с по-висока талия. По-изрязаните долнища пък напомнят тенденциите през 80-те и началото на 90-те години.

Вижте обаче някои топ тенденции при банските костюми за лято 2015:

Вариации на цял бански

Целият бански доминира при тенденциите за лято 2015. Елегантен, по-спортен, с принт или по-изрязан - дизайнерите са се погрижили за всеки вкус. Независимо дали е класически цял бански, монокини или трикини - няма да сбъркате в избора си.

Бански с ръкави

Нова и доста необичайна тенденция за плажа. Банските с ръкави се срещат още под името кроп бански (от кроп топ). Те привличат вниманието и по-скоро целят да подчертаят индивидуалния стил, отколкото да ви съдействат при събирането на тен. Срещат се както горнище, така и цял бански с ръкави.

Затворено горнище

Затвореното горнище също е водеща тенденция при банските за лято 2015. От една страна, създава усещане за невинност и младежки стил, от друга - стои елегантно и зададъчно. За съжаление и с него няма да съберете много тен.

Горнище банду

Ако горните модели пречат на слънчевия загар, то бански с горнище тип банду има точно обратния ефект. Може да избирате и модела - дали да е осукан през средата, с цип или връзки. Имайте предвид, че горнище банду подчертава бюста.

Триъгълен бански

Друг модел бански, с който ще съберете повече тен. Моделът със силно изрязани триъгълни чашки и долнище с връзки е сред най-популярните за този сезон. Определено е по-смел избор, но е секси и подчертава фигурата.

Висока талия

Долнище с висока талия в стил 60-те продължава да присъства в тенденциите при банските костюми. Хубавото е, че подчертава талията и е подходящ избор за дамите с по-пищни фигури. Новото - предната и задната част на банския могат да бъдат свързани с множество връзки и летни.

Бял бански

Ако искате да бъдете кралицата на плажа, която излъчва класа и стил, тогава задъжително трябва да си купите бял бански. Друго предимство на тази тенденция е, че ще подчертае слънчевия загар.

Бански с волани

Кокетна, женствена и сладка - така може да опишем посланието на банските костюми с волани в горната част. Този модел стои небрежно, създава усещане за младежки дух и илюзия за по-пищен бюст.

(Rozali.com)