Къси панталонки според фигурата

Типовете фигура най-често са определяни като Банан, Ябълка, Круша, Пясъчен часовник и Обърнат триъгълник

Лятото е тук и е време късите панталонки да влязат в модния ни арсенал. Кои обаче са подходящите къси панталонки за вашата фигура? Вижте няколко полезни съвета и насоки при избора на къси панталонки.

Типовете фигура най-често са определяни като Банан, Ябълка, Круша, Пясъчен часовник и Обърнат триъгълник. Не винаги обаче човек притежава само и единствено чертите на определен тип фигура.

Къси панталонки за пищно дупе

Пищното дупе е секси и женствено. За него обаче не е никак лесно да се изберат къси панталонки. Най-подходящите стилове къси панталонки за дами с пищни дупета са свободните бойфренд дънки до коляното, чудесен избор за ежедневния ви стил. Съчетават се лесно с по-официална блуза и блейзер или пък със семпла бяла тениска.

Ако пък искате нещо по-свободно, късите панталонки с широки крачоли и висока талия са чудесен избор. Вариантите, които напомнят пола-панталон също са добър избор за вашата фигура и придават нежно бохо излъчване.

Къси панталонки за жени със слаби крака

Когато говорим за къси панталонки, безспорно жените със слаби крака имат най-голям избор. Подходящи за вас са късите (над средата на бедрото) панталонки, които не са много широки. Въпреки това почти всяка кройка къси панталонки ще ви стои повече от добре, така че със сигурност имате много богат избор пред себе си.

Къси панталонки за ниски жени

Ако сте ниски, трябва да намерите начин да издължите оптически краката. Добър начин това да се случи са късите панталонки до средата на бедрото или над средата на бедрото. Добре е да избягвате по-широките модели, тъй като те скъсяват допълнително фигурата.

Къси панталонки за жени с тесен ханш

Ако имате тесен ханш и по-широки рамен, опитайе да създадете баланс, като изберете къси панталонки с малко повече обем. Подходящи са както ежедневните разкроени модели, така и по-елегантните бермуди със загатнати плисета около ханша.

Къси панталонки за жени с фигура Пясъчен часовник

Пясъчният часовник се смята за най-женственият тип фигура според настоящите стандарти за красота. Затова всяка извивки на Пясъчния часовник трябва да бъде подчертана. Най-подходящите къси панталонки за вас са тези с висока талия. Те едновременно подчертават фината талия и секси дупето.

Къси панталонки за фигура Круша

Дамите с фигура Круша трябва да са малко по-внимателни, когато избират къси панталонки. Избирайте семпли къси панталонки с дължина до средата на бедрото или по-дълги. Добре е да са с разкроени крачоли, а не прилепнали. Съчетавайте ги с по-свободен топ от ефирна материя, за да създадете баланс между горна и долна част на тялото.

Подходящи за дамите с фигура Круша са и т.нар. бермуди – къси панталонки с по-широки крачоли с права линия и средна дължина. Чудесен избор за офис тоалет, особено след като се съчетаят с елегантнет топ и блейзер.

Къси панталонки за фигура Банан

Дамите с фигура Банан трябва да намерят начин да създадат извики. Докато дамите с фигура Круша избират семпли къси панталонки, при жените с фигура Банан важи точно обратното. Подходящи за вас са късите панталонки с интересен детайл по тях, тип карго.

Късите панталонки, които отиват на всички

Има една кройка къси панталонки, коятп е подходяща за всеки тип фигура. Това са панталонките с дължина малко над коляното. Само бъдете внимателни и добре се огледайте в пробната. За да ви стоят добре, е важно крачолите да не са твърде впити в бедрата ви. Всяка допълнителна гънка, която се появява, прави бедрата по-пълни и разваля линията на панталоните.

(rozali.com)