Кейт Мидълтън събра погледите с тоалет от български дизайнер

Тоалетът от Петър Петров получи висока оценка и от сп. Vogue

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън има удивителен моден усет. Винаги е облечена премерено, но и стилно. И винаги изглежда прекрасно. Наскоро тя събра погледите отново, по време на благодарително събитие в Лондон, на което се появи облечена със семпъл ретро костюм на модния дизайнер Петър Петров. С този тоалет тя украси първа страница на "Дейли Телеграф".

От 2011 г. насам Петров работи за луксозната марка облекла "Епонин", клиенти на която са множество известни личности от цял свят, съобщава "24 часа". Безупречната визия на херцогинята беше оценена и от Vogue много положително, което несъмнено ще донесе още слава за талантливия български дизайнер.

В рамките на дни след появата на Кейт в тоалета от "Епонин", марката се е сдобила с нови клиенти и над 100 поръчки, всяка от които на цена между 4000 и 5000 паунда. Петър Петров е носител на приза "Моден дизайнер", получен преди 10 години. Благодарение на него той получава шанса да замине за Лондон. Преди това е завършил Техникума по облекло и хранене в Шумен, учил е в местния университет, а след това е специализирал дизайн в Киев. Роден е през 1982 г. - в същата година, когато се е родила и прекрасната Кейт.