Лили Иванова: На колкото и години да кажа, че съм, все ще има недоволни

Да не се правим на велики, заяви примата на българската естрада

Лили Иванова

Лили Иванова

През изминалата Страстна седмица примата на българската естрадна музика Лили Иванова посрещна 80-годишния си рожден ден. Малко след личния си празник певицата даде специално интервю за БНТ.

"Всяка година настава някаква шумотевица, вълнение на колко съм години. Ами, аз съм на толкова, на колкото съм. Каквото и да кажа, все ще има някой недоволен и ще каже - тя лъже. Искам да запомните едно - никога в живота си не лъжа", категорична е примата.

"Моята форма се поддържа от моите почитатели, моята публика. Следя продажбите за моите концерти и това ме радва, това ме стимулира", споделя още голямата българска певица и продължи: "Моите успехи съм ги постигнала благодарение на моите автори, искам да благодаря на всички. Също така - и на моята публика, ако няма публика - на кого да изляза да пея?! Ако нямам музикант, ако нямам автори - аз съм една нула. Това е. Да не се правим на велики."

"Аз съм правила много грешки и не съм застрахована и за в бъдеще. Но много се старая да не правя нови грешки, да не се главозамайваме", признава певицата.

Накрая тя се обърна към камерата: "Пожелавам на всички зрители много щастие, много здраве, много успехи. Христос Воскресе!"