Лудогорец ще търси първа победа в Лига Европа срещу Цюрих

Българският шампион Лудогорец  ще търси първа победа в груповата фаза на Лига Европа срещу Цюрих .Тази сутрин "орлите" заминаха за Швейцария, където утре ще играят срещу местния тим от 19:55ч.

„Очакванията са да постигнем първа победа в групата. Момчетата се готвят с тази нагласа. Ще бъде интересен мач, така че се готвим за битка", каза изпълнителният директор на "орлите - Ангел Петричев.

“Очаквам да изиграем добър мач срещу силен противник, който спечели първия си двубой в групата. Надяваме се да излезем с победа. Леверкузен е много, много по-различен противник от Цюрих. Немските отбори са с много по-различно ниво на конкурентност спрямо другите. Цюрих е много добре организиран отбор”, заяви треньорът на разградчани - Пауло Аутуори.

“Труден мач. Нормално. В групите на Лига Европа няма случайни противници. Отиваме да спечелим. Все пак нашата цел е да излезем от групата. Добър отбор са, но имат своите слабости, като всеки отбор. Надявам се да покажем добра игра, да спечелим и да продължим напред, защото имаме качество", каза капитанът на Лудогорец - Светослав Дяков.