Мадона отложила концерт в Париж, изкарала коронавирус


Мадона отменила през февруари концерт в Париж, тъй като се била заразила с коронавирус, заяви „Кралицата на попа”, пише БГНЕС. Тя обаче уточни, че в момента не е болна.

Мадона била тествана положително за антитела, което може да означава, че е имала COVID-19.

"В момента не съм болна", каза тя на своите 15 милиона последователи в Instagram.

"Когато се тествате положително за антитела, това означава, че сте имали вируса, което явно е било така, тъй като бях болна в края на турнето си в Париж преди седем седмици, заедно с много други артисти в моето шоу", каза тя.

61-годишната звезда се появи само една вечер на сцената на "Гранд Рекс" на 22 февруари, преди да отмени следващото шоу, като обясни това с "продължаващи контузии".

По-късно тя отмениоще два концерта в Париж - последните в световното й турне "Мадам X" - след като френските власти забраниха големи събирания в опит да ограничат разпространението на вируса в началото на март.

„По онова време всички мислехме, че имаме лош грип“, написа Мадона."Слава Богу, че всички сме здрави и здрави сега", добави тя.

Учените са скептични по отношение на точността на много тестове за антитела, които твърдят, че показват, че човек е имал вирус.

Някои предупреждават, че дори онези тестове, които отговарят на неформалните стандарти на правителството на САЩ, могат да дадат неточен резултат.

Певицата разкри, че вече е била заразена, след като сподели статия за дарението си от 1 млн. евро за изследвания, за да се намери ваксина срещу коронавируса.