Мария Бакалова и внучка на царя превземат страниците на най-авторитетното модно списание в света

Българки превземат страниците на най-авторитетното модно списание в света, което възпя и Мадона - “Вог”. Това са номинираната за “Оскар” Мария Бакалова и внучката на Симеон Сакскобургготски Мафалда, която подготвя премиерния си миниалбум с 5 песни, пише 24chasa.bg.

Всъщност русокосата Бакалова вече се появи на първата си корица, но не във “Вог”, а в британското списание “Глас”. То е свързано с изкуство, музика и мода. Актрисата е седнала, като е подпряла с ръка главата си, а тоалетът ѝ е бял с черен флорален принт и е дело на “Диор”. Преди нея на корицата са били звезди като Даян Крюгър, Антъни Макки и Хари Лойд.

Бакалова загатна, че ѝ предстои да се появи във “Вог”, като публикува стори как я гримират и отбеляза модното списание. Това няма да е първият път, когато нейни снимки ще са на страниците му. Дебютът ѝ бе през януари, когато позира в прозрачна червена риза на черни петънца, която отново бе на “Диор”. Мафалда залага на елегантен изчистен вид. Тя публикува няколко кадъра от фотосесията си за испанското издание на “Вог”. На единия е с черна рокля без ръкави, която стига до средата на прасеца ѝ. Съчетала я е с кубинки в същия цвят. “Интервюто ми е достъпно в априлския брой на списанието”, написа в социалните мрежи младата певица. Преди 2 години тя се появи и на корицата на списанието.

“Вог” забелязва не само красотата и таланта на българките, но и на сънародниците ни от мъжки пол. Само преди няколко седмици британското издание на списанието нареди родения в Стара Загора Антонио Вътев в топ 10 на изгряващите дизайнери.