Манолова видя "грандиозна" конспирация - властта плашела с COVID-19, за да гони избиратели, подкрепи Радев за втори мандат

С отровното трио още не са избрали име на коалицията

Мая Манолова

Мая Манолова

Мая Манолова привидя грандиозна конспирация. Според лидерката на "Изправи се, България" партиите от властта си измисляли нова вълна от коронавирус, за да плашат хората и да ги откажат да гласуват на предстоящите парламентарни избори на 4-ти април. Според нея по-ниската избирателна активност щяла да работи в полза на партиите, които и днес са в парламента. Манолова сравни "стратегията" с COVID-19 пред БНР с местните избори, които загуби в София. Прогнозите ѝ обаче по-скоро прозвучаха като преждевременна застраховка, ако евентуално не влезе в следващото Народно събрание. 

Тя допълни, че "Отровното трио" все още водят преговори за обща кандидатура на вота, но все още не са измислили под какво име ще се подвизават в бюлетините. Мая Манолова похвали мандата на Румен Радев и адмирира решението му да се кандидатира за втори президентски мандат заедно с Илияна Йотова. Тя е категорична, че нейната формация ще застане зад държавния глава през есента. Припомняме, че досега президентът има подкрепата на Александър Томов. От БСП все още не са дали отговор дали ще застанат зад Румен Радев. Мая Манолова коментира, че страната ни има нужда от силно лидерство, каквото е показал Румен Радев по време на престоя си на "Дондуков" 2.