Майдел в Свищов: Всеки глас за ГЕРБ е глас в полза на развитието на бизнеса и работните места

снимки: Пресцентър на ГЕРБ

снимки: Пресцентър на ГЕРБ

„Всеки глас за ГЕРБ е глас в полза на развитието на бизнеса и работните места. Всичко, което в ГЕРБ правим – от магистрали, през добри отношения с европейските институции заради еврофондовете, до привличане на чужди инвестиции, е с тази важна цел – развитие на икономиката и предприемачеството, за да се създават повече работни места и да има по-високи доходи. Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел, която има информационен офис във Велико Търново, по време на срещи с предприемачи в Свищов на 15 май 2019 г.

"Това, което обаче ние трябва да направим е още в по-голяма степен да улесним бизнеса и предприемачите в България за достъп до европейско финансиране и до възможности за достигане на нови пазари за българските стоки и услуги. Да  създаваме условията за обучение, финасиране и развитие на българите в страната, като така задържим младите и конкурентоспособни хора в България близо до своите роднини и приятели, и едновременно с това да създаваме ефективен производствен капацитет, защото това е единствената гаранция за устойчив икономически растеж. Затова се срещаме и слушаме редовно бизнеса в цялата страна“, подчерта тя и допълни:

„Работих за привличането на близо 800 млн. евро за българския бизнес по Плана Юнкер и за откриването у нас на първото звено за помощ при еврофинансиране. Работих по премахването на ограниченията в единния цифров пазар в Европа, което от една страна ни поставя в равно положение с останалите потребители в Европа, от друга това е условие за развиване на истински бизнес в европейския интернет, в който няма граници.“

maidel_svishtov_1.jpg