Майкъл Болтън вече е в България

Майкъл Болтън вече е в България и е в прекрасно настроение, информираха от НДК, домакини на концерта на звездата утре вечер в зала 1 . При пристигането си той е раздал автографи и се е снимал с група фенове, които го чакали на летището, като им обещал истински вълнуващ концерт и много изненади

Певецът бе посрещнат от председателят на съвета на директорите на Националния дворец на културата Борислав Велков, който публикува снимки със звездата в личния си профил във Фейсбук.

"Майкъл Болтън е вече в София! Деликатен и спокоен, с излъчване и присъствие на артист от световна величина! Убеден съм че, на 18 юли в зала 1 на НДК ни очаква незабравимо преживяване", написа Велков към кадрите със звездата.
В началото на юни Болтън направи специално видео обръщение към българската публика, в което сподели:

"Нямам търпение да се срещнем! Вие сте част от сърцето ми и аз ви благодаря, че ми давате куража, силата и подкрепата да правя музика."Майкъл Болтън споделя, че в турнето си, озаглавено "The Symphony Sessions Tour", включва най-популярните си песни и други композиции в аранжименти, подходящи за симфоничен оркестър. Изпълнителят на "When a Man Loves a Woman" знае, че феновете обожават класическите му хитове, защото ги свързват с важни моменти от живота си, именно това ги води на негови концерти. Според Болтън най-мощната енергия от пеенето, която може да изпита, е, когато е на живо пред своята публика и всеки негов концерт се превръща в нещо специално.

Преди срещата си с българската публика Майкъл Болтън изнесе концерти във Флорида, Лос Анджелис, Англия, САЩ и Чили. Той има повече от 20 години на сцената зад гърба си, които му печелят награда "Грами" за най-добър мъжки вокал, звезда на Алеята на славата в Холивуд и няколко платинени албума. Има продадени повече от 65 милиона записа в цял свят.