Майката на Бен Афлек откарана в болница точно преди пищната сватба на сина си

Майката на Бен Афлек, Кристофър Ан Болд, е била откарана в болница след инцидент в имението на холивудския актьор в Джорджия, съобщава "ОК Мегазин".

Младоженците Бен и Дженифър Лопес бяха забелязани да пристигат в болницата в петък, като разбираемо изглеждаха потиснати в светлината на падането на майката на Бен.

Според съобщенията Кристофър е паднала от кея в имението на Бен и е порязала крака си, като се е нуждаела от шевове. Твърди се, че след това Бен се е обадил на линейка, която се е притекла на помощ на майка му.

На снимките, получени от "Дейли Мейл", 50-годишният Бен изглежда стресиран, докато пуши цигара и се разхожда навън с новата си съпруга Дженифър, на 52 г., до него. Дженифър е без грим, с коса, вързана на кок.

На друга снимка се вижда как майката на Бен е изведена от болницата в инвалидна количка.

Инцидентът с Кристофър се случва в момент, когато Бен и Дженифър организират тридневно сватбено тържество този уикенд.

Двойката сключи миналия месец брак на малка и скромна церемония в сватбен параклис в Лас Вегас, но сега се съобщава, че планира да организира много по-пищно събитие с приятелите и семейството си в дома на Бен в Рийсбъро, Джорджия.

Вътрешен източник разказа пред "Пейдж Сикс" за плановете им за парти: "Всичко ще бъде посветено на Джей Ло. Бен иска целият фокус на големия им ден да бъде върху нея."

Самият имот също има специално значение за двойката, тъй като обширното място с площ 87 акра е мястото, където първоначално е трябвало да се венчаят преди 20 години, когато са били сгодени за първи път.

Според източника началото на тридневното празненство ще бъде поставено с репетиционна вечеря в петък, последвана от церемония в събота, а в неделя ще има барбекю и пикник.

Сред някои от известните лица, които се очаква да присъстват, са близкият приятел на Бен, Мат Деймън, комикът Джими Кимъл и актрисата от "Семейство Сопрано" Дреа де Матео.

След сватбата си във Вегас през юли младоженците отпътуваха заедно за Париж за медения си месец. /БГНЕС