Меган Маркъл кръстила сина си на домашен котарак от детството

Името на бебето Съсекс може да е кимване към бащата на херцогинята, въпреки бурните им отношения

Бебето Мегън и Хари, Арчи, е кръстено на домашната котка на херцогинята и американски комикс от миналото, вярват приближени на майката на кралския внук. Бъдещата херцогиня на Съсекс разказвала на приятелите си за любимата си котка Арчи, която в крайна сметка напълняла, защото постоянно се хранела със замразено грозде.

Те смятат, че името на новороденото може да е носталгична препратка към домашния любимец, който е бил обожаван и от майката на Меган, Дория Рагланд (62), пише The Sun. Бивш близък приятел споделил за изданието: $Дория спаси Арчи и той стана важна част от семейството. Меган обичаше да играе с него и винаги говореше за него с приятелите си.

"Не е изненада, че е кръстила новото си бебе Арчи. Тя обичаше тази котка“. Смята се, че той е починал, докато Меган е била в колежа в Илинойс. Той бил кръстен на главния герой в американския комикс "Арчи“, който тя е събирала със своя баща Томас. Според разказите Меган е била "обсебена“ от лудориите на рижата тийнейджърка Арчи Андрюс - и името на бебето й може да е кимване към баща й, въпреки бурните им отношения. Приятелят й разказва: "Тя беше готова да прекара уикенда в магазина, за да си купи комикса. Това може да е леко кимване към баща й. Той беше този, който я запали по това хоби, това беше тяхното "правене на нещо заедно“. Той обикаляше с колата дълго, за да я изненада с последното издание на комикса. Меган имаше поне 100. Може би това е начин да се сближи с баща й, дори след всичко, което се случи“.