Мениджърът на Джошуа отново заговори за час с Кубрат Пулев

Двамата трябваше да се изправят един срещу друг през 2017 в Лондон, но българинът се отказа поради контузия

Мач между световния шампион по бокс Антъни Джошуа и Кубрат Пулев е възможен още тази година. За подобна възможност заговори мениджърът на англичанина Еди Хърн.

Пред "Скай спортс" той обясни, че вниманието на Джошуа е насочено изцяло към предстоящия му мач с Анди Руис. На 1 юни в Ню Йорк шампионът ще направи дебюта си на американска земя, пише "Дневник". По думите на Хърн след това при победа вече ще се мисли за организиране на следващ мач през ноември или декември. Мениджърът посочи, че е малка вероятността Джошуа да се изправи срещу Тайсън Фюри.

"Трябва да обърнем внимание на задължителните претенденти - на WBO (Световната боксова организация), на IBF (Международната боксова федерация)", заяви Хърн пред iFL TV.

Пулев е претендентът на IBF. В момента българинът е с отнет лиценз от спортната комисия в Калифорния заради целувката по устата на репортерката Дженифър Равало.

Пулев и Джошуа трябваше да се изправят в мач помежду си в Лондон през есента на 2017 г. Българинът обаче се отказа от двубоя заради контузия.