Мира Иванова смени телевизията с търговия

Мирослава Иванова

Мирослава Иванова

Бившата журналистка от Нова ТВ и водеща на сутрешния блок "Събуди се" Мирослава Иванова смени професията. След като вече не работи в медията и беше свалена от екран, Иванова е решила да се преориентира и да се занимава с търговия. Днес тя се появи в БТВ като говорител на Сдружението за модерна търговия. Тя коментира, че компаниите, които влизат в организацията, са предприели всички мерки, за да няма опашки пред търговските вериги. 

"Отправихме апел към потребителите да спазват всички мерки, които компаниите напълно отговорно прилагат и то от самото начало на пандемията", посочи тя. 

Мирослава Иванова припомни, че специален пропускателен режим има и в момент< следи се да няма струпване на хора - пускат се толкова хора, че да може да се спазва дистанция вътре в търговския обект. 

"Във входовете има поставени дезинфектанти, има служители по сиryрността, коитс са инструктирани да насочват, има табели по пода, има информационни табла, напомня се да се спазва дистанция. Мерките са достатъчни, но трябва да се спазват", посочи тя. 
Всеки ден се дезинфекцират по два пъти поне и търговските площи и касите, има различни видове дезинфектанти - за служители и за клиенти от една страна, и за почистващите машини от друга, както и за почистване на всички контактни повърхности, увери Мирослава Иванова.