Мутри, вън! Събирайте си чуковете…и сърповете, а Румен Радев да не мълчи за имената на узурпаторите - БКП-ДС…

Вече сме първата година от седмата петилетка на прехода, а българският президент се държи като ученик в трети клас

Водачът на "революцията"

Водачът на "революцията"

Светослав Пинтев 

Румен Георгиев Радев не е ученик в трети клас, на когото трябва да обясняваме какво се е случило у нас през последните 31 години и 45 години преди това, но звучи като такъв, когато реши да се произнася по въпроса.  
Не, той е  генерал от резерва и пети президент на Република България, което не му попречи да заяви вчера по повод закръглянето на 

първата година от седмата петилетка

на прехода: 

„Пред нас отново стоят трите исторически задачи от 1989 г.: върховенството на правото, свободата на словото и честните избори. Автокрацията и нейните задкулисни партньори върнаха обществото в началната точка на прехода".

Радев е просто трогателен с това откритие.

Не може да бъде?

Това кой го писа,  някой титан на марксистко-ленинската мисъл, изпратен в европарламента? Или пиар? 
Самовластието, както е думата за автокрация на български език, действително само е мутирало и пак е тук, пак са същите,  самовластие по-нагло отвсякога. Сега то е захранено и с европейски милиарди, но готово винаги да постели червен килим на един чужд диктатор, с когото веднъж се снимахте заедно със съпругата си, г-н президент. На фотото той се извисява над вас, а иначе е дребничък, не е левент какъвто се явявате Вие.

Не е лошо вече да научите някои неща, за страната, на която сте „обединител“, ако ви интересува. 

Автокрацията у нас е симбиозата между БКП/БСП и бившата  ДС,  

щит и меч на партията

От нея се роди и ДПС, което умело успя да добие самостойна роля в този  триумвират на невидимата власт, ако не са ви казали, г-н президент. Може просто другарите да ги е било срам да ви уведомят. 

ГЕРБ могат да претендират най-много да са пионерската организация, да ви кажа. Те просто ловко използват вакуума, липсата на реална алтернатива на това чудовище. И лапнаха голям залък, това е факт.

БКП е старото име на 

партията, която ви издигна, г-н президент

Или другар?

Само за сведение.

Задкулисните партньори са генерали като вас, мъже с партийна закваска и непоколебима преданост към задкулисните повелители в Кремъл. 

Чували ли сте за вече покойния генерал от Първо главно управление на ДС Любен Гоцев, шеф на предизборния щаб на БСП от март до юни 1990 година, външен министър във второто правителство на Андрей Луканов , г-н президент? 

Той можеше да ви разкаже много за мутрите…

А чели ли сте книгите на най-достойния досега депутат от тази партия, когото другарите от ДС също заплашваха, когато се приближеше до 

Тяхната Светая светих –

задкулисната невидима власт и икономическите лостовете, с които тя да завладее държавата, дори и под шапката на европейските ценности, ако потрябва.

Говоря за Георги Тамбуев, разследващ журналист, писател и народен представител от листата на БСП в Седмото Велико Народно събрание и 36-тото Народно събрание. Дано да знаете какъв номер му свиха неговите другари, за да опропастят ваденето на досиетата на ДС с помощта на един вестник-менте. Каква ирония… 

За пореден път ще цитирам част от разказа на Тамбуев, изложен в книгата му „Особено мнение”, която мистериозно изчезна от пазара.

„Искам от Луканов да се запозная с нея /поверителната част на доклада Ран–Ът – б.а./ Той не възразява. И по време на едно пленарно заседание ме кани да отскочим до жилището му... 

Андрей Луканов ми дава папката 

с поверителната част от доклада... Чета я и косите ми настръхват. Все едно чета откровението на Йоан или предсказанието на Нострадамус за Апокалипсиса. Не, тези редове не могат да бъдат написани от хора, които милеят за народа и държавата ни. Те са написани вероятно от някакви мрачни ангели на бездната.  

Цялостният прочит внушава предусещането, че народът ще си тури сам въжето на шията. Очаква се невиждан глад. Все по трудно ще се намира храна. На пазара ще се появят ментета от всякакъв калибър. Най-уязвимата част от населението – децата и възрастните - ще получават тежки хипертрофични увреждания от системното недохранване...  

 ...Мизерия, глад, болести, нищета – 

това прокобява поверителната част от плана на Ран –Ът. Да работиш за осъществяването на този план в името на някакво илюзорно светло бъдеще, значи да станеш палач на собствения си народ...

От този момент Андрей Луканов стана за мен 

политически демон на разрухата

Вече не изпитвам разочарование, нито гняв, а открита ненавист”, пише в книгата си Тамбуев.

Искам да ви обърна внимание, г-н президент, че американските икономисти Ран и Ът са просто наети да напишат Националната стратегия“,  план за преход към пазарна икономика, чиято поверителна част се сбъдва така точно. Янките рядко отказват едни големи пари, за да свършат нещо някому. Не ги е много еня кой точно е той.  

А там някъде усилено работи Той, поставя основите на новата метаморфоза…. Архитектът на мафията и прехода, както отбелязва Тамбуев. И на масонските ложи, апропо.

Последното правителство на Народна република България, представлявано от премиера от БКП-БСП Андрей Луканов,  поръчва тази Стратегия, след колапса на държавата през март 1990 г. Тече „Луканова зима“.

Истинските идеи на Стратегията са две, гениално прости.

1. Верни преторианци на БКП-БСП да получат пълен контрол над българската икономика в новата роля на капиталисти, като самите те се контролират изкъсо на този етап

 2. Див „наш“ капитализъм, с  нов вид терор, вилнеещи по улиците борци от „Олимпийски надежди“, който ще напомня на смачкания народец колко хубаво е било при социализма, за да гласува за БСП. 

Двамата американци, които се правят на автори на Стратегията, са невероятно подходящи за ролите си. Единият дори е с черна превръзка на окото, същински пират. Сякаш са подбрани на кастинг.  

Г-н президент, възхищавам се на прозрението ви:
"Лозунгът „Мутри, вън“ вещае края на узурпаторите на прехода. Винаги ще бъда редом с вас в борбата за връщане на справедливостта в обществото, на закона в държавата, на държавата на гражданите", каза Радев.

Г-н президент, да кажа и на Вас:

Задушаването на българската държава

е подготвено  още в средата на 80-те години на двадесети век от организирана престъпна група. Тя е зачената не другаде, а в тогавашното българското държавно и партийно ръководство, което си дава сметка, че комунистическите партии не могат да удържат още дълго властта. За да я запазят под някаква друга форма, са готови и на съюз със Сатаната. При това не само в метафоричния смисъл.  

Мутри, вън! Събирайте си чуковете…и сърповете...