Настъпление на комунистическия тоталитаризъм в САЩ!

Комунизираните "либерали" са започнали морално прочистване на нацията

Момчил Дойчев

Момчил Дойчев

Доц. Момчил Дойчев

Училищният Комитет в Сан Франсиско е гласувал да сменят имената на 44 училища, защото не отговарят на "съвременните критерии за морал и достойнство".
Сред забранените имена са тези на Ейбрахам Линкълн, Джордж Вашингтон , Томас Джеферсън и всички отци-основатели на американската демокрация, бащите на нацията, без които Америка щеше да е в положението на Мексико, Бразилия или Аржентина, а не най-великата нация в света!
Комунизираните "либерали" са започнали 

морално прочистване на нацията,

 започвайки от училищата и университетите!
Левите тоталитаристи в САЩ започнаха своята контрареволюция след 1968 г. критикувайки "репресивната толерантност" на напредналото капиталистическо общество, което ги задушавало, по думите на неомарксиста Маркузе, защото не им позволява с терористични средства да унищожат свободата и демокрацията на американския народ!
Свободата на словото в Америка днес е под невиждана заплаха! Новите комунисти и леви ултраси на неолиберализма 

налагат цензура, гонение, и реваншизъм

 Неофашистите от Антифа и черните расисти от BLM от една година се опитват да осъществят своята комунистическа контрареволюция.
Разделена от крайности Америка е изправена пред страшно изпитание. Превземането на демократичните партии отвътре е стар трик на комунистите - това го видяхме в България след Съветската окупация и комунистическата контрареволюция 1945-1948 г. докато ликвидираха свободата и демокрацията. Видяхме го и след 1989 г., когато фалира "прекрасния им строй", виждаме го и днес в много десни и леви демократични партии – пълни и до днес с комунисти и руски шпиони.

Никога не сме и подозирали обаче, че това ще стане и в Америка! Стратегията на КГБ за ликвидиране на свободата и демокрацията в света не започна с обявената от Путин през 2008 г. в Мюнхен хибридна война на Западната цивилизация. Тази война започна много по-рано - още по време на Първата световна война интернационалната олигархия в САЩ и Европа плати на Ленин, Троцки и болшевишките бандити средствата за разпалване на кървава революция в Русия. Същата тази олигархия крепеше болшевишкия режим в Русия веднага след комунистическия преврат през 1917 г. с пари и оръжие във войната му против руския народ. Тя създаде военно-промишления комплекс на Сталин, за да започне заедно с другия захранен от олигархията социалист Хитлер Втората световна война, чиято цел бе разпространение на комунизма поне в цяла Европа и Азия с крайна цел унищожение на западната цивилизация и на първо място свободата и демокрацията в света.

След Втората световна война и по време на Студената война тази олигархия водеше с помощта на американските левичари война едновременно и против американската републиканска десницата, и против дясно-либералните демократи.
След 1968 г. тази война против американската и световна цивилизация навлезе в нова фаза. Въоръжена с неомарксистката идеология на мултикултурализма и политическата коректност тя се прицели в сърцето на цивилизования ред – в основните американски ценности. Настоявайки за „пълна свобода“ (на криминалните елементи и мафиоти), за „неограничено равенство“ (в полза на чакащите държавата да им даде пари без да работят) и за „безгранична толерантност“ (към левите терористи, конструираните политически малцинства, и всички маргинални и декласирани групи), тя искаше да ликвидира едновременно основните стълбове на цивилизованото общество – труда, капитала, образованието, културата и в крайна сметка свободата, равенството пред закона, демокрацията и великото републиканско американско общество.

След рухването на комунизма, благодарение на политици като Рейгън и Тачър, към които левите идеолози изпитват и до днес неистова омраза, те с помощта на КГБ и ГРУ от 1989 г. започнаха подривната си дейност против победилите американски ценности. В тяхна услуга за съжаление бе високомерието на победители от Студената война. Получи се известното главозамайване от успехите и направо самозабравяне – намерило теоретичен израз в произведението на Фукуяма „Краят на историята“. Връщането на КГБ чрез Путин във властта през лятото на 1999 г., организираните в Москва и другаде от КГБ терористични актове с цел предизвикване на Втората чеченска война, победата на руската армия в тази изтребителна война, чиято цел бе ни повече ни по-малко утвърждаването на никому неизвестния до тогава Путин като национален лидер и постепенна реставрация на авторитарната диктатура.
Терористичното нападение над САЩ на 11 септември 2001 също не доведе до необходимото отрезвяване, че срещу центъра на цивилизования свят се води вече

невидима, но изтребителна война

 с всички средства - от пропаганда на човеконенавистни идеологии до глобалния тероризъм, корупция по високите етажи на властта в САЩ, купуване на политици и бизнесмени, превземане отвътре на основните партии от враждебните режими в Евразия, Близкия изток и Китай.