Тези, които убиват американци, трябва да се страхуват от Тръмп!

Моллите няма да отговорят на удара - отлично знаят, че САЩ могат светкавично да унищожат трите им петролни рафинерии, а това буквално ще срути икономиката на Иран

Доналд Тръмп

Доналд Тръмп

Огнян Даскарев

Преди пет века Макиавели написа в „Принца”, че за всеки управник е по-добре от него да се страхуват, а не да го обичат. Днешният либерален свят отхвърля Макиавели изцяло, защото левичарите искат от всички да ги обичат, докато им бъркат дълбоко в джобовете. Така нареченото световно затопляне, уж причинено от хората е световен пример, а бедният Макиавели, набеден за вековен злодей, всъщност си отиде мирно на 58 години в скромната си къща в Южна Италия, без да стори никому зло.
Освен на себе си.

Тръмп преди ден заповяда

убийството на третия човек в Иран - ген. Касем Солеймани,

командир на Ал Кудс, основна част от Революционната гвардия на моллите. Генералът-терорист е отговорен за смъртта на поне 608 американски войници при войната в Ирак, т.е. 17% от американските жертви в Ирак. Това се случва през периода 2003 -2011, а убийствата са причинени от Солеймани. Генералът уби 608 американци главно чрез IEDs (Improvised Explosive Device), самоделни взривни устройства, положени край пътищата на американските войски.
Страхлива, подла история. Вместо да се изправят пред морските пехотинци, ИСЛЯМСКИТЕ терористи страхливо се криеха в бункерите си и поставяха експлозиви – подло.
Не мисля, че има по-добра причина за премахването на Солеймани. Но има и други: през октомври 1983 Иранската революционна гвардия уби в Бейрут 241 американски пехотинци, 58 френски войници и 6 ливанци. Без съмнение зад този терор беше и младият терорист Солеймани. Тогава Рейгън не отговори, не знам защо.

През 2018 Тръмп изкара САЩ от катострофалното атомно споразумение, според което на Иран се даваше почти цялата власт над Близкия изток, цялостна отмяна на санкциите за стотици милиарди, срещу незначително ограничаване на строителството на атомни бомби. В същото време социалистическият президент на САЩ, Обама, под предлог за някакъв стар договор с шаха на Иран, изпрати на моллите 1.7 млрд. долара в брой, в различни валути в дървени каси, с транспортен самолет „Херкулес”.

Мислете за това, включително

за какво точно моллите са изполвали колосалната сума

За съжаление, съюзниците на САЩ – ЕС, се съюзиха с Китай и Русия и Иран, с когото бяха сключили атомното споразумение, ПРОТИВ Тръмп, т.е. Америка!

Мислете и за това!

Последваха отмъщения на моллите: нападения срещу танкери, сваляне на американски дрон, основно нападение против петролните рафинерии на Саудитска Арабия. Тук левичарските медии, като БиБиСи и СНН, злорадстваха, че саудитите няма скоро да се възстановят, но саудитите се възстановиха.

Тръмп не отговори на свалянето на дрона, защото преди всичко нямаше американски жертви, а и щеше да има цивилни ирански жертви.
Моллите сметнаха благородството на Тръмп за слабост и направиха голяма грешка – на 27 дек. миналата година убиха американец в Киркук, Ирак, и раниха четири американски войници. Президентът незабавно отговори – уби най-малко 27 ирански терористи от Kataib Hezbollah. После моллите организираха нападението срещу американското посолство в Багдад, радостно отразено от БиБиСи, Джазира и СНН.
И накрая - ген. Солеймани беше отстранен, защото искаше да убива още американци в Ирак, според държавния секретар.
Както и да е: сега наред са огромното мнозинство от левичарски оплаквачки – световните левичарски медии.

Левичарите пискливо, но непряко, защото имат все пак някакъв акъл оплакват генерала-терорист

Основната жалейка: Солеймани е лош, но КАКВО нас ни чака.
НЕ: нищо особено няма да се случи! Защото моллите, като всички негодници, са и страхливци. Да, те имат представители (proxies), в Близкия изток, които биха могли да избиват техни единоверци, макар и сунити, враговете им. Това би било много жалко, защото биха загинали съюзници на САЩ. Дано да не се случи.

Ислямо-левичарите от БиБиСи и пр. отлично си спомнят за прокобите си, когато Тръмп призна Йерусалим за столица на Израел преди години.
Е, и? Нищо.
И друго: моллите отлично знаят, че ВВС на САЩ могат светкавично да унищожат трите им петролни рафинерии, а това буквално ще срути икономиката на Иран. Т.е. моллите ще трябва да се справят с колосална бедност и всичките последици.
И сега ще бъде нищо – т.е. ислямо-левичарите от СНН, Дойче веле, Икономист, Шпигел, и пр. отново ще загубят.
А тези, които убиват американци, трябва да се страхуват от Тръмп.