​Кандидатът на Мълчаливото мнозинство

Само Бог и Мълчаливото мнозинство могат да помогнат на Доналд Тръмп

Огнян Дъскарев

Доналд Тръмп преживя най-трудната седмица след като обяви кандидатурата си. Всичко започна със сблъсъка му със семейството на убит в Ирак американски войник. Бащата на войника, от пакистански произход остро нападна Тръмп на конференцията на Демократическата партия. Разбира се, семейството е направило огромна жертва за Америка и заслужава уважение и Тръмп сгреши, че изобщо отговори. Но незабавно американските и световните медии се нахвърлиха като бесни кучета върху него, без, естествено, почти никой от нападателите да спомене това:

1. кандидатът на десницата не е виновен за смъртта на войника, защото е против войната в Ирак, а именно Хилари Клинтън гласува за тази война.

2.  Бащата на войника е имиграционен адвокат и урежда визите на мюсюлмани, а искането на Тръмп временно да бъде прекратена имиграцията на мюсюлмани от проблемни страни удря адвоката пряко по джоба.

3. Драматичният въпрос на адвоката дали Тръмп е чел Конституцията на САЩ е нелеп, защото в нея нищо не се споменава за правото на мюсюлмани да влизат в страната.

4. Бащата на войника е привърженик на Мюсюлманските братя и е писал труд във възхвала на шериата, т.е. той е ислямист.

5. На конференцията на Републиканската партия, друго семейство, което е изгубило сина си във войните, обвини пряко Х. Клинтън за смъртта му. Patricia Smith, майка на един от военните, загинали в амер. посолство в Бенгази на 11 септември 2012, с пълно право заяви, че държи отговорна за смъртта на сина си именно ХК, която заедно с Обама не направиха нищо за охраната на консулство. Нещо повече – и двамата позорно излъгаха, че причината за нападението е антиислямско видео, а не организирано терористично нападение. Отговорът на медиите на P. Smith също беше позорен – те отвратително я наругаха, а издигнаха в култ семейството на имиграционния адвокат и му дадоха 50 пъти (!) повече медийно време, за да се обяснява. Явно някои семейства, изгубили деца във войните имат повече права от други семейства, също изгубили деца във войните. 

6. Във войните в Ирак и Афганистан са загинали общо 14 (четиринадесет) войници-мюсюлмани, всъщност убити от други мюсюлмани, което е 0.000001% загиналите военни.

7. Именно мюсюлманите в US Army създават най-много проблеми – в 2003 серж. Hassan Akbar уби двама от офицерите си в Кувейт, майор Nidal Hassan уби 13 военни във Fort Hood в 2009. Няколко пъти през последните години мюсюлмани-войници бяха уличени във връзки с ислямските терористи, вж линкове: (https://www.jihadwatch.org/2007/07/muslim-in-us-navy-discussed-sniper-attacks-on-military-personnel, https://www.jihadwatch.org/2014/12/muslim-us-naval-engineer-allegedly-gave-agent-info-on-how-to-sink-carrier, https://www.jihadwatch.org/2015/12/illinois-muslim-national-guard-soldier-planned-paris-style-jihad-mass-murder-on-us-soil-tried-to-join-the-islamic-state?doing_wp_cron=1470995930.0581719875335693359375, https://www.jihadwatch.org/2016/02/kansas-muslim-vowed-to-bring-the-islamic-state-straight-to-your-doorstep?doing_wp_cron=1470995962.8589339256286621093750, https://www.jihadwatch.org/2015/02/us-muslim-gave-islamic-state-jihadis-us-military-uniforms-combat-boots-tactical-gear-firearms-accessories-and-thousands-in-cash.)

Горните факти щяха да затворят устата на критиците на Тръмп, но очаквано нито една голяма медия, освен Фокс нюз (донякъде) и няколко сайта не защитиха кандидата на десницата.

Тръмп е безпочвено обвиняван от левицата,

че има връзки с Кремъл. Причината: той публично призова руснаците да открият липсващите 30 хил.имейла на Х. Клинтън. Веднага кампанията на Х.Клинтън разтръби, че това е опасно за националната сигурност и падна в капана на лъжите на героинята си, която беше казала, че в липсващите имейли има само „покани за сватби” и „уроци по йога”. Разбира се, услужливите медии успяха да потушат и този гаф и сега никой не го споменава. Но и до днес не е ясно какво точно крие Х. Клинтън в тези имейли, защо ги е изтрила. Може би интересни връзки между Държавния департамент и Clinton Foundation, други доказателства за корупция? Ето защо призивът на Тръмп към руснаците е съвсем законен – американците имат право да знаят какво иска да скрие от тях жената, която иска да стане президент.

На 10 август т.г. независимата организация Judicial Watch разпространи 44 нови имейли от частния сървър на Х. Клинтън. В тях, най-близките и сътрудници ходатайстват за назначението на доходни длъжности разни личности, което се нарича непотизъм и е осъдително деяние за всеки държавен служител. Но най-скандално е съобщението, че в началото на тази година ФБР официално е поискало от Министерството на правосъдието да бъдат разследвани съмнителни връзки между Държавния департамент и Clinton Foundation, но министърката на правосъдието официално е отказала! Това е нечуван скандал, който веднага трябва да смъкне Х. Клинтън в социологическите проучвания, тя да бъде подведена под отговорност, но засега няма нищо такова. Причината: американските медии в момента са много заети, за да потушат и този скандал и да помогнат за пореден път на кандидата на левицата.

Като държавен секретар Х. Клинтън одобри споразумение, което 

даде на Кремъл 20% от стратегическата суровина уран

(Вж линк: http://www.nytimes.com/2015/04/24/us/cash-flowed-to-clinton-foundation-as-russians-pressed-for-control-of-uranium-company.html?_r=1)

По-късно се разбра, че Кремъл чрез свои представители е подарил на Clinton Foundation 2.325 млн.долара! Преди да бъде подписано споразумението, Бил Клинтън отиде в Москва, произнесе реч и беше възнаграден от руснаците с 500 хил.долара! (Представям си какъв вой щяха да нададат левите и „десните”, ако фирма на Тръмп беше сключила договор с Кремъл и той беше получил половин милион долара за реч от руснаците). Само това е достатъчно, за да е ясно, че Х. Клинтън е пряко и тежко зависима от Кремъл, но има и още.

На 11 август т.г. независимата организация Government Accountability Institute съобщи, че в 2010 Х. Клинтън, тогава държавен секретар с одобрението на президента Обама, е помогнала на Кремъл да създаде „руската силиконова долина”. (Вж линк: http://www.foxnews.com/politics/2016/08/10/clinton-accused-aiding-moscow-ops-with-push-for-russian-silicon-valley.html) Инициативата била част от „презареждането” на отношенията с Русия. В нея участвали големи американски компании – Боинг, Гугъл, Дженерал Илектрик, Сиско, Майкрософт. Х. Клинтън ги убедила да вложат повече от 1 млрд.долара в технологичния парк Сколково край Москва, официално известен, като Skolkovo Innovation Centre. Според Government Accountability Institute всъщност целта на Обама и Клинтън била да „засилят” Русия. Засилването на Русия, обаче, било прекалено, до такава степен, че в началото на 2014 ФБР официално предупреждава администрацията на Обама, че „Сколково може да въвлече американските компании, без те да искат, в индустриален шпионаж”. В доклада на ФБР се споменава, че Сколково е „жизнено важна част от плана на Дмитрий Медведев за модернизация на руските въоръжени сили”. В доклада на ФБР се казва, че технологичният парк „може да помогне на руското правителство да придобие достъп до секретни изследвания и инсталации, технологии с двойна употреба за военно и търговско приложение”. Много от действащите лица и фирми в технологичния парк „Сколково” имат

здрави финансови връзки с Clinton Foundation

Според Government Accountability Institute 17 от 28 компании, участващи в технологичния парк, руски и американски, са „ПОДАРИЛИ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ { к.м.} на Clinton Foundation”, платили са стотици хиляди долари за речи на Бил Клинтън и са „инвестирали в малки фирми, свързани със сем. Клинтън”.

Боинг има стари парични отношения с Х. Клинтън. На 13 октомври 2009 тя, като държавен секретар, произнесе реч в Москва заедно със Сергей Лавров. Х. Клинтън поиска и получи договор за Боинг за 3.7 млрд.долара с руски фирми, близки до Кремъл. В замяна Боинг подари на Clinton Foundation 900 хил.долара.

Без коментар, освен: кой има близки отношения с Кремъл – Доналд Тръмп или Хилари Клинтън?

В резултат на лошата седмица и войната на медиите против Тръмп, сега той катастрофално изостава от Х. Клинтън в социологическите проучвания. Почти е сигурно, че тази меко казано противоречива личност и ляв радикал ще стане президент на САЩ. Но кой може да и попречи?

През 1969 в мрачните дни на Виетнамската война, най-мразеният и нападан човек от съветския блок и световната левица беше президентът на САЩ Ричард Никсън. Но той отлично знаеше, че има могъща подкрепа от хората, които вечер тихо гледат телевизия, не протестират публично против войната, мълчат и работят упорито за семействата си. Именно тях Никсън нарече Мълчаливото мнозинство, т.е. белите американци.

Именно Мълчаливото мнозинство, въпреки яростната съпротива на американската и световната левица, избра два пъти на власт Роналд Рейгън, който

събори комунизма и съветския блок

Според социологическите проучвания днес 65% от американците считат, че Америка върви в погрешна посока. Те считат, че двата измамнически, подкупни елита, левият и десният, както и лъжливите медии са основната причина за това. Именно тези 65% от американците са днешното Мълчаливо мнозинство, съставено от бели американци, но не само. И именно Тръмп, който е очевидно ненавиждан от двата елита и медиите е техният кандидат.

Кандидатът на Мълчаливото мнозинство.