​Под зоркия поглед на Кремъл – ограбват българите перманентно

Зад всяка голяма сделка лъсват само интересите на „братушките“

Георги Георгиев

Не се учудвайте, че великият енергетик-консултант Ахмед Доган получи преди време милионен хонорар по консултантски договор за корупционния „Цанков камък”.

Енергийната мафия си обгрижва пионките.

Не се учудвайте, че ДПС винаги скача като един Матросов на амбразурата да защитава все руски интереси.

Така както през 1991 г. свали правителството на Филип Димитров, когато отказа да предаде „Нефтохим“ в ръцете на руснаците, след като правителството излeзе с мотив, че комбинатът е стълб в бюджета на България и елемент на националната ни сигурност. Още на следващия ден ДПС събори кабинета при вота на доверие.

Впрочем руснаците пометоха и своя Жан Виденов, защото отказа да предаде газопреносната система на България в ръцете на Газпром чрез контролираната от Илия Павлов „Топенерджи“.

В същия момент в страната ни 12 банки, 

контролирани от кадри на Държавна сигурност и КГБ

раздадоха необезпечени кредити на свои хора за 300 000 000 000 лв. (триста милиарда) и сринаха финансовата ни стабилност. Спестяванията на българите, които по покупателна способност се равняваха на около 50 милиарда долара, бяха сведени до нула.

Малко по-късно „Нефтохим“ все пак премина в ръцете на „Лукойл“ за да отчете за последните 6 години приходи от над 40 млрд. лева, но нито стотинка печалба. Към руските висини последваха и други стратегически български предприятия – БТК, Булгартабак...Списъкът е дълъг.

Самата Корпоративна търговска банка е създадена още през 1994 г. като универсален правоприемник на активите и пасивите, правата и задълженията на БСФК "Булгарсовинвест", с капитал 500 000 000 лв. БСФК "Булгарсовинвест" е регистрирано още по Живково време - през 1988 г. от съветските граждани Евгений Василиевич Красавцев и Алексей Александрович Симаков (виж документите в прикачените файлове, б.а.). Сами се сетете дали имат нещо общо с КГБ. Останалите в съвета на директорите на КТБ по това време – Людмил Гачев и Кирил Калинов са доказани агенти на ДС, оповестени с Решение № 2-193/ 11.06. 2013 г.

Относно връзката на ДПС и Кремъл има много и безспорни доказателства, но една от най-интересните е Lafka. Пред българската общественост се лансира версия, че зад веригата стои депутат от ДПС, но документите от търговските регистри сочат друго. Собственик на веригата Lafka е Табак Маркет АД.

Табак Маркет АД е собственост на акционерите „Булгартабак – Холдинг” АД с 48 604 000 акции и „Благоевград – БТ” АД със 100 443 000 акции. Мажоритарен собственик на „Благоевград – БТ” АД е „Булгартабак – Холдинг” АД с 2 623 078 акции. Мажоритарен собственик на „Булгартабак – Холдинг” АД с 5 881 380 броя акции е BT Invest GmbH, регистрирано в Австрия. Търговски съд Виена. BT Invest GmbH е регистриран с капитал 35 000 евро. ???!!! Собственици на BT Invest GmbH с дялове по 50% са офшорките от Лихтенщайн Livero Establishment, Industriestrasse 26 9491 Ruggell , Liechtenstein и Woodford Establishment - Egerta 53 , 9496 Balzers, Liechtenstein с капитал 30 000 CHF. 

Ето как руската VTB – Внешторгбанк, втората по големина банка на Русия, на пряко подчинение на Путин, 

владее вече сериозни активи у нас,

а ДПС и свързани с нея са удобната патерица, както посочват много анализатори и политици...

(Виж тук, кой е придобил „Булгартабак“ - http://www.akm.ru/eng/news/2011/september/14/ns37...)

Не се учудвайте, когато се сформира правителство между ДПС и БСП и то с подкрепата на един недостигащ глас – този на Волен Сидеров, след като не можаха да прокарат поредните си далавери за „Южен поток“ и АЕЦ „Белене“ при предишния кабинет на Борисов.

За всеки е помислено в тези схеми, всеки е обслужен и закачен към веничка в кръвоносната система, откъдето смуче народната кръвчица.

Контролирано, организирано, целенасочено

А чорбаджиите-изедници не са един, два. Списъкът е прекалено дълъг и неслучайно България е най-бедната страна в ЕС, с най-ниски заплати и пенсии и с най-голям демографски срив.

Дали когато някой плещи за социална справедливост, за Русия, за 9 май, за паради, за „вечната и нерушимата”, за борба с енергийна мафия, за туй или онуй, не е добре подплатен? Примерно емоционално. Емоцията е нещо изключително важно. Тя е като слънцето и въздуха за всяко живо същество.

Да вземем примерно Георги Кадиев, който искаше цялото Изпълнително бюро на БСП и без покана да се строи на Червения площад за 9 май. Както всички знаем депутатът от БСП Георги Кадиев е един принципен и чист човек. Но докато той се бори с лошите в парламента съпругата му върти успешен бизнес, до който простосмъртен не може да се докосне.

Представям ви данните от счетоводните отчети на фирмата на съпругата на депутата - Соня Николова-Кадиева - "Енерджи Съплайн" ЕООД. Тя има лиценз за търговия с ток №Л-250-15/ 20.12.2007 г., издаден от ДКЕВР. Резултатите от приложените документи са в хиляди лева, както е отбелязано и в самите документи, така че просто добавете три нули към всяко число. Както е видно от графиките на счетоводните отчети в Търговски регистър, фирмата на г-жа депутатшата е отчела приходи:

за 2010 г. - 52 123 000 лв.,

за 2011 г. - 59 964 000 лв.,

за 2012 г. - 92 746 000 лв.

за 2013 г. - 124 095 000 лв.

Както е видно от графата "печалба/загуба съответно е отчела и печалба: за 2010 г. - 276 000 лв. , за 2011 г. - 1 144 000 лв., за 2012 г.- 748 000 лв., за 2013 г. - 890 000 лв. Или общо за периода от 4 години фирмата на въпросната дама е отчела приходи за над 328 000 000 лв. (триста двадесет и осем милиона лева), но печалба само 3 058 000 лв. (три милиона и петдесет и осем хиляди лв.) или под 1% от приходите.

Живи да ги оплачеш

Как да бори Кадиев енергийната мафия с печалба от само три милиона и петдесет и осем хиляди лв. И то за 4 години?! Срамота! Мъка! То си е живо наказание да се гърбиш толкова години за печалба под 1 % от прихода.

Ми, то с тази печалба една вила с басейнче да си дигнеш като хората, едно Бентли да си купиш и парите ги няма. Как да ги пребори пустите му енергийни мафиоти, като в Регистъра на издадените лицензии за дейностите в енергетиката на ДКЕВР издадените лицензи за търговия за ток, като на неговата съпруга са над 100. Как?!

Според мен трябва да му се дадат поне още 50 лиценза, за да може да спастри поне едни 150 милиона, та да има самочувствие да бори енергийната мафия. Та тогава дано се пребори за народното дело и спазари отстъпка за най-скъпия руски газ в Европа, който България плаща от години. Дано убеди „Лукойл Нефтохим“ и БТК да отчетат поне 1 стотинка печалба. Ей тъй, от кумова срама. Като един истински патриот и родолюбец да се застъпи за националния интерес...

При тези родни картинки, не се чудете, че Ахмед Доган взе милионен хонорар като виден енергетик-консултант. С нашите камъни (пари) – по нашите глави. Другото е коалиция. Кокалиция исках да кажа...

Но и друго - представете си едно село или едно малко българско градче с 1000 жители. Представете си и онези над 50% от жителите му, които живеят под прага на бедността и се чудят утре какво да сложат на масата. И сега си представете, че тия 1000 жители получат по 3000 лв. Печалбата на г-жа Кадиева. Печалбата на само един от лицензираните търговци на ток. Какво ще се случи в това селце, с оборота на магазина му, какво ще влезе в дворовете на хората? Щото има и други. По-едри търговци. И не само на ток.

Друга, още по-едра буржоазия

Или за нашите условия – по-едри феодали. А ония 300 милиарда, които изчезнаха във фалирали банки?! А онези 40 милиарда, които „Лукойл“ декларира като приход за последните 6 години, но без една стотинка печалба?! А онези 800 милиона, които БТК декларира като годишен приход, но без една стотинка печалба?! А онези милиарди и милиарди, които са изтекли заради най-скъпия руски газ?! А заменките?! А разграбените ТКЗС-та от комунистическите феодалчета-орсовчета?! А умишленото фалиране на държавни прпедприятия от същата тази комунистическо-ченгеджийска сган, за мога да бъдат изкупени за 1 стотинка?! А приватизацията, която превърна ръководните кадри на БСП в едра буржоазия?! Да продължавам ли? Милиарди и милиарди... Защото тези пари са ваши. И са ви взимани перманентно, организирано, целенасочено.

ГЕНОЦИДНО!

Българи, вземете си парите!!!