Снимката на позора, или как се дере европейската кожа на България

Трудно е да се отървеш от чувството, че радостта им е заради всичко, което са причинили на народа си, че ще могат да дадат и своя принос в смазването му в калта

Светослав Пинтев

Каква мила безродна картинка само.   На този исторически фотос Корнелия Нинова сияе от щастие, все едно пак е на 28 години и току що е станала едновременно председател на борда на директорите на ”Техноимпортекспорт” и „Техноимпекс”, но са й обещали самите върховете, ако… служи вярно.

 Ала не, това е предизборна кампания 2017

  Сякаш чуваш думите на генерала от КГБ , доскорошен шеф на Руския институт за стратегически изследвания към президента на Руската федерация, Леонид Решетников, с когото уж се скараха, само заради целите на активното мероприятие: „Да бъде прочистена България от Запада ще е трудна битка, но предстоят и други битки-парламентарните избори и прочистването от евроатлантическия елит“.

 Лидерът на БСП Корнелия Нинова си говори дружески с някакво странно човече увито в руското знаме, както е видно от снимката. Смее се радостно с този активист от кампанията й, който без срам е заменил знамето на отечеството си с чуждото. На гърба му се вижда само едната глава на орела на руската империя, който държи в ноктите си скиптър и златно кълбо, символизиращо планетата. Трудно е да се отървеш от чувството, че радостта им е заради всичко, което са причинили на народа си, че ще могат да дадат и своя

 принос в смазването му в калта

  Сякаш най-съкровената мечта на жената-вожд и на младия червеномозъчен индивид, е да видят родината си разкъсана от тези хищни нокти, гърчеща се в агония.

Тази снимка от предизборната кампания на БСП символизира цялото титанично безсрамие на партията, която вместо да изкупи страшните си грехове от миналото, включително от прехода, задъхано бърза да натрупа нови, бърза да

 да одере от страната си  европейската й кожа

 Садистично, както си знае.  И не, това не е любов към Русия, а точно обратното, защото онази Русия, на която беше символ двуглавият орел загина преди точно 100 години. Навършват се в сряда. Предшествениците на днешния им идол, хората от ЧК, я разстреляха от упор малко по-късно, заедно с цялото императорско семейство, включително и децата, разбира се.

Това, което винаги е демонстрирала една Партия, която всички добре познаваме,  не е любов към нещо друго,  а към опиянението от властта, осигурена ти от твоя господар, в замяна на правото да унищожаваш своите. Това е сляп инстинкт, врязан в гените й, инстинкт, тласкащ  към подчинението и робството, култ към омразата, към грубата сила. Не случайно агресията у нас се вихри под същите тези знамена, те са магнит за всички, които жадуват за насилие. Видяхме го само преди дни. Така предизборно привличат точно тази най-долна и престъпна каста, но отблъскват и отвращават окончателно все още нормалните българи. А те са мнозинство, надявам се.

 Ала онези орки са готови на всичко, за да удовлетворят кръвожадните си инстинкти. Като онези техни предшественици, които смазваха до мляно месо българите от Пиринско, за да се откажат в паспортите им да пише „българин“ и да сложат там „македонец“. По заповед на вожда и генералисимус на всички страни и народи. Тогава се наричаха интернационалисти. А сега?

 Патриоти, нали се сещате

 Не им пука нито за Русия, нито за България, много ясно. Да не мислите, че рецитират Пушкин или Лермонтов, увити в знамето.  Те търсят единствено да служат на злото, да го правят на всяка цена.  И го намериха, намери ги и то… Русия е само столетен  негов декор. Традиционно удобен за неговата пиеска.

 Да не говорим, че, когато истинската Русия се опита да се надигне, точно техният идол я смаза, замени я с диктатурата на Тамбовската мафия, чийто бос му беше дясна ръка в кметството на Санкт Петербург. Това е дълга история впрочем, която те никога няма да научат, защото  изобщо не  ги интересува. Няма да им хрумне да прочетат например книгите на убития в Лондон, с малка атомна бомба, взривена в тялото му, Александър Литвиненко, бивш офицер от ФСБ. Там разказва, че същата организация, по-известна като КГБ, е взривила през 1999 г.едни руски блокове, за да предизвика втората Чеченска война. Идолът им тогава е премиер. Има и документални доказателства, но на тях това по-скоро би им харесало.  Полоният, с който е убит Литвиненко, е 300 пъти по-радиоактивен от урана…Произвежда се само на едно място в света. Познайте в коя държава!

В това време слушам Корнелия Нинова и „светлия” ум проф. Иво Христов да говорят медено по телевизията: „Който първи е въвел санкциите в конфликта между ЕС и Русия, трябва първи да започне с отмяната“. И се кълнат, че „българският национален интерес губи от тях“. Увит в чуждото знаме…с орела с нокти.