Руски медии: Народът е против идеите на Путин. Излиза на протест! (ВИДЕО)

На 1 февруари в Москва ще се проведе митинг срещу предложените  от президента Путин изменения на Конституцията. Протестните  настроения  в страната растат. Хората не подкрепят идеите на Путин за промяна на основния закон на страната,  обобщават свободните медии 
"Може ли да се довери изменението на основния закон на Путин, считам, че не. Той извършва Кoнституционен преврат, узурпира властта, за да управлява пожизнено", твърди опозиционен политик.

Путин със своите идеи опитва да удължи живота на своя режим, но под красивата обвивка на думиту му се крие опасност, която ще засегне всеки жител на Русия, смята от канала LNEWS. 
"Правят всичко това много хитро. Отчасти подобни изменения могат да бъдат подкрепени, но основното в тях е  идеята Путин да седи в Държавния съвет вечно, а "неговите" милиардери ще продължат да ограбват руснаците дълги години.

Ето как човек може да опише какво предлагат Путин и обкръжението му...

Виждаме как Медведев участва активно в този процес, той стана личен асистент на Путин по пътя към реализирането на техните желания. А хората, които просто нямат време да разберат всичко това, ще продължат да ги правят на глупаци. 
Удивителен е съставът на комисията, която ще подготви промените в основния закон на страната. Това са певци, танцьори, артисти, спортисти, а къде са учените, експертите?

Отказът на Путин да проведе референдум е просто престъпен, той иска да проведе митичен вот, а ние дори не знаем дали хората ще участват в това. Виждаме, че ситуацията се влошава, властите продължават мръсните си игри, плювейки по всички жители на Русия", казват от LNEWS.  . 
Ще чуете и мнението на Александър Мамошин, член на обединението Националните патриотични сили на Русия (НПСР).