Наско Сираков: "Левски" ще го бъде

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

Собственикът на Левски Наско Сираков каза, че е оптимист за бъдещето и този отбор ще го има. Сираков подчерта, че продължава да има пълно доверие на другия собственик Тити Папазов и изпълнителния директор Павел Колев.

"Четох, че Наско Сираков ще дава пресконференция. ПФК Левски дава пресконференция и то най-вече в лицето на Павел Колев Мисля, че беше много важно да говорим преди кампанията за членските карти, за да няма разводняване. Имам пълно доверие към Тити Папазов и Павел Колев. Въпросите, зададени във Фейсбук трябва да получат своите отговори, но не трябва да превръщаме Левски в говорилня. Разбрах, че е имало въпроси за акциите на Тити. След като един път съм го обявил няма никакво значение кога ще стане технологично. Той може да се чувства съсобственик на този клуб. Окрупняването на акциите изисква време. По всяка вероятност в следващите седмици ще ги докараме до 31 процента и ще бъдат прехвърлени на Тити", каза Сираков. Той сподели, че е готов да изслуша всеки един фен и в клуба няма скрито-покрито. Всеки привърженик е добре дошъл и може да зададе своите въпроси към него и Павел Колев.

"Продължавам да съм оптимист за бъдещето, ако не бях оптимист, нямаше да съм постигнал успехите и като състезател. Давам си сметка, че в тази трудна ситуация в световен мащаб са страшно много негативните неща, които се случиха и те се отразиха на Левски. Това обаче не ме обезкуражава. Убеден съм на 100%, че ще успеем и Левски ще го бъде", изрази увереност Сираков.