Шофьори на Анатолий Макаров се блъснаха пред Руското посолство (снимки)

Московските "състезатели" продължават безнаказано да газят пътния правилник

Снимки: Фейсбук

Снимки: Фейсбук

Руски дипломатически коли катастрофираха до посолството на Руската федерация в София, съобщиха за Faktor.bg свидетели на нелепия инцидент и изпратиха снимки от мястото на произшествието. Двете коли са се ударили малко след 20:00 часа във вторник.

По информация на очевидец, шофьорите на дипломатическите автомобили са били във видимо нетрезво състояние и дори движенията им пред оказващите им съдействие служители на жандармерията са били неадекватни, съобщават от "Топновини". 

След удара е смачкана бронята на "Ауди" с червен дипломатически номер. Очевидно ударът не е бил лек, тъй като са се отворили и въздушните възглавници на колата. На мястото на инцидента не е пристигнал екип на КАТ, а само дежурните жандармеристи, които охраняват посолството. Те са помогнали на водачите да влязат в сградата. Това не е първият инцидент със служители на Руското посолство. Шофьорите на посланик Макаров продължават да правят безнаказано нарушения на пътя, да спират на инвалидни места и да паркират из София където им хрумне. В случая отново са извадили късмет, че няма пострадали. До следващия път, когато заради пълната безотговорност може да има и жертви. 

koli_rusia2.jpg

koli_rusia3.jpg