Нинова иронизира опозицията в БСП: Благодаря, че давате път на младите, до тях стоят опитни другари

Лидерката на БСП публикува благодарствена реч във Фейсбук

Корнелия Нинова

Корнелия Нинова

Корнелия Нинова направи прочувствено обръщение към съпартийците си във Фейсбук. Лидерката на БСП не пропусна да ритне по кокалчетата вътрешната опозиция в "столетницата" и да я иронизира, че е дала път на младите хора в левицата. 

"Скъпи членове и симпатизанти на БСП, скъпи общински и областни ръководства, кандидати за кметове, за общински съветници и организатори, вече десет дни се срещам с вас в цялата страна в кампанията за местни избори. Няма по-голямо удовлетворение за един ръководител от това да ви види така енергични, силни, единни и усмихнати. Поздравявам ви, че превърнахте “Визия за България” във визия за всяка община. Програмите ви за управление са конкретни, реалистични и човешки. Тригодишните ни усилия да подмладим партията дават резултат сега. Видях стотици млади хора сред нашите кандидати. Редом до тях стоят опитни другари. Благодаря ви, че загърбихте ревността и дадохте път на младо поколение политици. Поздравявам ви за мъдростта. Благодаря на хилядите хора, с които се срещнах в областите Благоевград, София, Ловеч, Русе, Велико Търново, Шумен, Търговище, Добрич, Силистра, Разград. Чудесни сте. Тази седмица продължаваме с Перник , Сливен, Ямбол, Стара Загора. Бъдете здрави, уважавани и обичани", написа в социалната мрежа председателката на БСП.

Опитът ѝ за ирония обаче едва ли се е понравил на опозицията в БСП, която стиска зъби в името на кампанията за местните избори. По-опитните в БСП ясно показаха, че не искат Корнелия Нинова за председател и хората, с които се е обградила.