„НОВЕ Холдинг“: Акциите на Левски са в Дубай, не са джиросани на Наско Сираков

Акциите на столичния гранд Левски продължават да се намират в Дубай и не са джиросани на Наско Сираков. За това съобщиха от компанията на Васил Божков и Георги Попов – „НОВЕ Холдинг“, предаде bTV. Припомняме, че в началото на тази седмица Попов заяви, че ще изчака решението на министър-председателя на България Бойко Борисов по отношение на акциите до крайния срок, изтичащ днес, а при мълчание или отказ ще ги джироса на бившата легенда на „сините“. Голмайстор номер 1 в историята на клуба обеща да даде пресконференция, след като получи дяловете.

Самият Борисов неколкократно заяви, че няма намерение да притежава акциите на клуба и ги отказа още преди две седмици, когато те му бяха джиросани от Божков и предадени чрез куриер, в чиято роля влезе журналистът Сашо Диков. Левски продължава да бъде в тежко финансово състояние въпреки неимоверните усилия на своите верни привърженици, които в последните три седмици събраха над 600 000 лв в подкрепа на любимия клуб.

С тяхна помощ бе разпродаден и виртуалният концерт за рождения ден на столичани на 24 май, отбелязал 106-годишнината от създаването на Левски. Играчите на тима могат да разтрогнат договорите си с клуба, тъй като не са получавали заплати в последните няколко месеца, но за момента индикации за подобни действия няма. /БГНЕС