Антон Тодоров: Още един кадър на Христо Бисеров зае шефски пост в партията на чалгата

Антон Тодоров

Антон Тодоров

Партията на чалга изпълнителя Слави Трифонов „Няма такава държава” даде доверие на още един кадър на скандалния Христо Бисеров, който в продължение на години заемаше важни партийни постове в СДС и ДПС.

ilko_stoyanov.jpg

Илко Стоянов

Илко Стоянов, един oт най-близките сътрудници на някогашния главен секретар на СДС Xpиcтo Биcepoв, оглави структурата на партията на Слави Трифонов в Благоевград, съобщава политологът Антон Тодоров. Според Тодоров, Илко Стоянов е племенник на д-р Николай Томов - знаков представител на клиентелистите от групата на Бисеров в някогашния благоевградски СДС в края на 90-те. След като Христо Бисеров беше низвергнат от поста главен секретар през ноември 2000, той напусна “Раковски” 134 и създаде сдружението ЕКИП. Един от първите, които го последваха беше бившият координатор на СДС за Благоевградска област Илко Стоянов - същият, който днес оглави "Няма такава държава" в Благоевград.
Няма такава измама, няма толкова мъртвородена партия, инфилтрирана изцяло от представители на най-гнусната клиентелистка прослойка на прехода. Както вече писах преди два дни - след като главен секретар на Славитрифоновата партия е една от най-близките креатури на Бисеров, какъв да е кастинга, ако не на други, пак Бисерови креатури, коментира Антон Тодоров.