Скандалната путинофилка Елена Гунчава: „Възраждане“ предприе кризисен пиар, профилът ми не е хакнат, трол не пише от мое име

Елена Гунчева

Елена Гунчева

Скандалната депутатка путинофилка Елена Гунчева продължи с постовете си във фейсук, обяснявайки, че профилът й не е хакнат. Тя лично пише коментарите си, а не трол.

„Поредната опорка на пиара на партията, че профилът ми е хакнат и пише трол, е нагледен пример за твърдението ми, че кадрите са тотал щета и хора няма. На ключови позиции трябва да се назначават професионалисти. Особено когато партията е парламентарна. След издънката с интервюто с ваксинираните, това е поредното творение. 
Ако много държат, мога и лично да се появя да повторя пред всички това, което написах. Ако държат! По-доброто е да се преосмислят проблемите и да се намери решение. А не да се търсят неадекватни опорки. Многократните грешки на пиарите тази вечер отново се потвърдиха. С любопитство очаквам какво ще измислят утре“, написа преди малко Гунчева. В следващ свой пост  едно от най-доверените лица на Костадинов-Копейкин обясни, че още в началото на другата седмица ще депозира оставката си в парламента, за да може вторият в листата след нея да заеме мястото ми.

„Продължавам напред с чиста съвест“, допълни русофилката, разочарована от своя лидер и проруската партия.

Припомняме, че късно снощи Гунчева обяви от страницата си във фейсбук, че къса с политиката и „Въздраждане“. Решението и вероятно е изненадало другарите й, защото предприеха веднага кризисен пиар, за да прикрият сканадала.