Властта на Русия действа като организирана престъпна група начело с капо ди тути капи – кремълският Цар Плъх

Авторът

Авторът

Проф. Николай Слатински

Заграбването на нови територии от Украйна с военна сила и в брутално нарушаване на международното право освен криминално престъпление е и много груба, стратегическа грешка на бункерския Цар Плъх!

До 24 февруари при естествения отказ на Украйна да признае незаконното окупиране на Крим и обявяването му за част от Русия, светът, в това число Европа, САЩ, Западът негласно се бяха примирили, че Крим никога няма да бъде върнат от Русия обратно на Украйна - държавата, на която той принадлежи. 
Ясно беше, че демократичният свят никога няма да признае анексията на Крим, но тихо-мълком се е смирил с нея.
Каквито и да бяха обявяваните цели на циничната война, започнала на 24 февруари, колкото и пъти те да биваха преформулирани, сега става безпощадно ясно, че единствената цел на войната е била да се заграби колкото се може повече от територията на Украйна. 

Бандитски, мутренски грабеж,

 в който властта на Русия действа като организирана престъпна група начело с капо ди тути капи – кремълският Цар Плъх.
В тази нова геостратегическа и геополитическа ситуация след „референдумите“ обаче, Крим автоматично загуби веднъж и завинаги „статуса“ си на много особен, специфичен случай – да бъде де факто възприет от демократичния свят като част от Русия, макар и този свят никога да не приеме това де юре. 
Сега вече Крим попада в същата група незаконно, вражески, грабителски и престъпно 

присвоени от Русия украински територии

 Тази група от похитени територии абсолютно никога няма да бъде нито призната, камо ли приета и де юре, и де факто по силата на свършените факти като станала руска. 
Рано или късно преяждането от Русия с украински територии ще доведе до неизбежното – Русия няма да може да „преработи“ и „усвои“ тези заграбени територии и ще започне да ги повръща обратно с кръв и слуз. 

И никакви заплахи с употреба на ядрено оръжие няма да помогнат на повръщащата плячкосаните територии Русия.
Ако не вярвате, че ще стане точно така, попитайте дали някой в Литва, Латвия и Естония след Втората световна война се е надявал трите държави отново да станат независими. Станаха. Макар и след 45 години. Съветският съюз, който ги бе погълнал, така и не успя в храносмилането им и се наложи да ги повърне с остри болки и жестоки спазми – толкова силни, че самият той се разпадна.
Същото ще се случи и с Крим и новите заграбени територии. В това можете да не се съмнявате. Щях да кажа – жалко, че бункерският Цар Плъх няма да е жив за да види какво се случва с Русия тогава. Бъдете сигурни – той няма да е жив независимо кога 

Украйна ще възстанови изцяло своята териториална цялост,

 защото много преди това ще освободи света от зловещото си физическо присъствие... 

Повярвайте - няма никакъв вариант, при който бункерският Цар Плъх просто мирно и тихо да слезе от трона и да стане персонален пенсионер от национално значение с всички екстри и регалии на властта. 
Той е обречен и обратното броене на дните му е вече започнало.
Б.Р. текстът е публикуван на фейсбук страницата на автора