​Цветанов се включи в традиционния розобер в Казанлък

На Фестивала на розата в града бяха и министрите Лиляна Павлова, Десислава Атанасова и Николина Ангелкова

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов се включи в розобера, който се провежда в розовите градини край Казанлък. 

Розоберът е част от традиционния Фестивал на розата в Казанлък.

Зам.-председателят на ГЕРБ приветства кмета на Казанлък Галина Стоянова за организацията и провеждането на фестивала. „Това е една прекрасната инициатива, която съхранява и популяризира българските традиции. Тук има много жители и гости на Казанлък, както и големи групи чуждестранни туристи, дошли специално за Фестивала на розата“, заяви той.

Цветан Цветанов изрази радостта си от присъствието на фестивала на министъра на туризма Николина Ангелкова, министъра на регионалното развитие и благоустройство Лиляна Павлова и министъра на земеделието и храните Десислава Танева. „Чрез присъствието си всички ние подкрепяме българските традиции, а Казанлък се превръща в уникална и привлекателна туристическа дестинация в България“, подчерта Цветан Цветанов.

Цветанов и министрите се разходиха в парк „Розариум“ в Казанлък, където разговаряха с много жители и гости на града. Обмениха впечатленията си от провеждането на Фестивала на розата и изказаха възхищението си от добрата организация.