ГЕРБ връща мавзолеите с нов закон

Законопроект за гробищата и погребенията връща мавзолеите у нас. Член 16 го изброява като един от възможните видове гроб, а досега този тип погребения не са били регламентирани.

Пиарска акция - Миро Найденов се прави на ангел спасител на АМ"Тракия"

Земеделският министър Мирослав Найденов, който проспа скандалното раздаване на дюните край морето на приближени фирми и последвалото им разораване, сега се направи на ангел спасител, оказвайки първа помощ на пострадал при катастрофа на АМ "Тракия". Това съобщиха пред Фокус граждани от мястото на инцидента. Катастрофата е станала на автомагистрала „Тракия", близо до Стара Загора, тази сутрин.

Сидеров: ГЕРБ искат да откраднат изборна победа

Готвят фалшификации и манипулации на вота, предупреждава националистът Ако няма надзор и контрол по време на изборите, ГЕРБ ще се опитат да ги фалшифицират и да си уредят служебна победа. За това предупреди по Нова ТВ лидерът на „Атака” Волен Сидеров. Според него потвърждение в тази посока са отказа на управляващите да се въведе електронното гласуване, преброяване с машина, монтиране на камери в избирателните секции. Но най-сериозните манипулации могат да бъдат направени в държавната фирма Информационно обслужване, в която се въвеждат данните и се обработват, посочи атакистът. Той предупреди още, че партията на Бойко Борисов умишлено протака приемането на изборния кодекс, за да може в последните минути да прокара текстове, които ще са удобни само за нея. Тези им действия ще предизвикат острите реакции на опозицията. Ще бойкотираме заседанията, ще сигнализираме европейските институции за