След президента Цветанов скастри и съветника му

Не е коректно от страна на Цветелин Йовчев да твърди, че  държавата има проблеми с националната сигурност. Така вътрешният министър Цветан Цветанов скастри остро в ефира на БНТ днес съветника на президент по проблемите на сигурността и екс шеф на ДАНС. Изявлението Йовчев направи преди време след атентата на бургаското летище. Гака след изявлението на Росен Плевнелиев, за уволнението на съдия Мирослава Тодорова, вътрешния министър размаха пръст и на съветника му.

Европейски журналисти: Разследвайте ТИМ, притиска репортер

Асоциацията на европейските журналисти у нас настояват компетентните органи да разследват случая с журналиста Спас Спасов, описан от електронното издание dnevnik.bg на 3 август.

Караме на включени фарове целогодишно

От днес, 7 юли, става задължително да се кара с включени фарове през цялата година. Това е разписано в промените в Закона за движение по пътищата, обнародвани в "Държавен вестник", пише Стандарт нюз. 

Министерството на Дянков гушна имоти на БДЖ

Финансовият министър Симеон Дянков и шефовете на БДЖ се споразумяха да спасят железниците. Цената на тази сделка бе БДЖ да си получи държавната субсидия и запази персонала и влаковете като предостави на Министерство на финансите своите почивни бази.

Камикадзето от Бургас имал двойник в Германия?

Службите в Германия са открили двойник на терориста на летището Сарафово край Бургас, който взриви автобус с израелски туристи и загинаха 6 души. Официални източници все още обаче не са потвърдили новината.