ДПС стана мишена на ANONYMOUS

Сайтът на ДПС се оказа новата цел ANONYMOUS. Хакерската им закана се появи на страницата на  социалната мрежа Фейсбук днес, но не са ясни мотивите им. Ясен е и часът на атаката - 20 часа на 2 август. Ето текстът на заплахата: ANONYMOUS  Цел: http://www.dps.bg/ .  Дата: Днес 02/08/2012 г.  Час: 20:00 до 22:00.  Инструменти: известни са ви - hoic (Не Loic), vpn или други инструменти за анонимност.  Hoic: http://www.mediafire.com/?jkc7924jsa0161z  Защо:  Протест срещу кофти пенсийте на старите хора !!!  Протест срещу далаверите на Доган !!!  Протест заради всики пионки от дпс които си живеят като царе (охолен живот за наша сметка) !!! Протест срещу нарушаването на гражданските права !!!  Протест срещу мизерните условия на живот !!!  Протест срещу всички корумпирани хора във властта !!!  Протест срещу

Борисов харизва част от БДЖ на Сименс

Премиерът Бойко Борисов лансира днес идеята държавното дружество "БДЖ Товарни превози" да бъде дадено за покриване на дълга на "Холдинг БДЖ" към германската банка KfW за покупката на 50 електрически мотриси "Дезиро" от "Сименс".

Д. Атанасова: Свалихме цените на много лекарства

В продължение на известно време български фармацевти са продавали лекарство, чиято цена е била със 700 лева по-висока в сравнение с цените, на които се предлага в други страни членки на ЕС. 

ГЕРБ готви арести за кметовете на Перник, Монтана, Велинград и Сливен

Словесен рунд между кметицата на Перник Росица Янакиева и общинската съветничка от ГЕРБ Милена Миланова наблюдаваха хиляди зрители, но не като част от Олимпидата в Лондон, а в студиото на Би Ти Ви тази сутрин.

Държавата прибрала 11 млн. лева от скъпи лимузини

Лизинговите вноски за луксозни автомобили също ще се проверяват от данъчните служители. „Когато засечем деклариран лизинг за 1500 евро месечно, а в същото време платецът декларира, че получава едва 500 лева месечно възнаграждение, веднага ни светва лампичката, че има нещо нередно”, обясниха данъчните.

МВР се проваля, убийството на Яна в задънена улица

МВР е стреляло с халосни патрони при разследването на убийството на Яна, която през юли миналата година беше намерена мъртва в Борисовата градина. Пропуснати са основни неща, не е направен качествен оглед на мястото на престъплението. Това обяви по Нова ТВ Иво Найденов, който е поел защита на основния засега обвиняем Николай Русинов – Чеци.

Митничари спипаха кола, пълна с дрога

Митничарите на ГКПП Гюешево са задържали кола с албанска регистрация, в която е бил открит хероин, съобщи Агенция "Митници". В автомобила, който е напускал страната, са пътували двама албанци.