Депутати превърнаха парламента в балкански цирк

"Политически циркаджилък" разиграха днес народните представители в парламента. Така определи генералната репетиция за дебати по референдума за Белене независимият депутат Георги Терзийски. 

Сайтове бълват клевети за тормоз над мюсюлмани у нас

Арабски сайтове са пълни с новини за репресии над мюсюлмани в България. Поводът е делото срещу 13-те мюсюлмани, считани за радикални излямисти, което тръгна преди седмица в Пазарджишкия окръжен съд, предаде Би Ти Ви. 

Депутати крият Борисов от парламентарни въпроси за "Белене"

Не за първи път министър-председателят Бойко Борисов се опитва да избяга да отговори на сериозни въпроси, които му поставя опозицията. В негова услуга са мнозинството народни представители, които на днешното си заседание решиха премиерът да не бъде изслушван по темата за проекта АЕЦ "Белене". 

Бургаски магистрати излизат сухи от афера с имоти?

Шефът на Административния съд в Бургас Атанас Вълков може да се измъкне сух от повдигнатите четири обвинения срещу него. Нещо повече – той би могъл да заведе контрадело срещу Прокуратурата за набеждаване в престъпление и така фактически да се окаже победител в битката със закона.  Това разкриват запознати с най-зрелищния арест в историята на бургаската магистратура, пише Бесове. 

ДСБ: Американците са мошеници

Настояваме да стане ясно кой изложи страната ни пред света с последните събития около АЕЦ „Белене”, обяви депутатът от Синята коалиция Иван Иванов по повод американския инвеститор, който прояви интерес към строежа на атомната централа.

БСП: Борисов дели кметовете на “свои и чужди”

Флиртът на министър-председателя Борисов с кметовете е фалшив. Прегръща ги за пред камерите и им забива нож в гърба. Заявява, че не прави разлика между кметовете от различни партии, че всички са негови до изборите, но това е лъжа и лицемерие. Това изтъкна на пресконференция в Благоевград червеният депутат Корнелия Нинова.