Армията на Русия влиза в България с „Нощните вълци”

„Еврогейовете” са виновни за всичко, ще бият мотористите, твърдят медии

Рокерският клуб на Владимир Путин „Нощните вълци“ тръгва утре из Европа, един от лъчовете му нахлува и в България. Тази банда на колела не идва с добро у нас, а съвсем очевидно навлиза като военна част на Кремъл, твърдят запознати с организацията, в която членува даже… Рамазан Кадиров, президент на Чечения.

Предвидено е уникалните в световен мащаб рокери-сталинисти да пристигнат в Бургас, да поемат към връх Шипка, да акостират в Рилския и Троянския манастир, а накрая да дофучат и в София. Те ще разчитат на петата колона у нас и вероятно ще се опитат да създадат сблъсъци и напрежение. Добър повод Кремъл да се разгневи… На 28 юни трябва да са в Сърбия за годишнината от битката на Косово поле от 1389 г.

“Смятаме се за част от армията на Русия”, заяви преди време пред АФП главатарят на „Нощните вълци” Александър Залдостанов, по-известен като Хирурга, включен в забранителния списък на ЕС. Смята се, че той е бивш офицер от КГБ, а там, както е добре известно, бивши няма. “Където сме ние - там е Русия”, каза също Хирурга пред АФП. Което обяснява всичко.

Апропо, Андрей Бобровский, който е организатор на мотопробега из Европа, а ще води и групата в България, е собственик на мощно предприятие в Крим, което получава тлъсти държавни поръчки от Кремъл.

На Хирурга пък принадлежи и гениалната мисъл: „Русия е единствената империя, която може да спаси малките народи. Само за Русия думата „империя“ се разбира в позитивен смисъл. Това е единствената държава, която никога не е ограбвала своите колонии.” Очевидно идеята е тази „позитивна” империя да ни спаси, да наложи с груб натиск диктата си в България чрез активирането на петата си колона, вероятно да създаде безредици, а може би и нещо по-сериозно.

Знае е се, че при анексията на Крим „Нощните вълци” са действали заедно с руските армейски части и са имали неограничен достъп до оръжието им. В нападенията срещу Украйна и в подкрепа на сепаратистите в Донбас, са взели активно участие, както водачът на „Нощните вълци”, така и „бойците” от клуба.

Мотопоходът цинично наречен „Славянски свят“ 2016 навлиза също в Беларус, Украйна, Чехия, Сърбия, Словения, Черна гора, Македония, Босна и Херцеговина, но очевидно най-опасен е за България, където руските служби имат хиляди агенти.

Журналистическо разследване, публикувано от германския в. "Билд", потвърдено като фактология от източници в немските специални служби изнесе данни, че „Нощните вълци” се финансират от фигури, свързани с Главното разузнавателно управление на Генералния щаб на руската армия, с руската отбранителна промишленост и някои босове на организираната престъпност. " В самата Германия има поне една организация на "Нощни вълци" – тази в Тюрингия. Водачите са рокери, та дрънкат- пенсионирани военни, служители в ЩАЗИ и елитните части на армията на бившата ГДР.

Най-обезпокоително е поведението на медиите на КОЙ

Те вече подготвят обществото за сблъсъците, които вероятно ще съпровождат набега на „Нощните вълци” и обвинява….” протестърите –соросоиди”.

Насладете се на този изумителен пасаж от жълта медия:

„Очевидно е в ход поредното активно мероприятие на новите „морални стожери“ на обществото, щедро финансирани от „Отворено общество“ на Дж. Сорос и „Америка за България“. Този път обаче границата е прекрачена, а последиците може да са непредвидими. Явно е, че превърналата се в маргинална организация „Протестна мрежа“ търси начин да оправдае щедрите грантове, които получава от Сорос и отново да излезе от забвението, в което изпадна.
Едно е, в компанията на Николай Колев – Босия, да мяташ зеленчуци и яйца по сградата на парламента или да участваш в шествието на гей парада по софийските улици – в което „протестърите“ очевидно са най - добри, съвсем друго е обаче да организираш хвърляне на камъни по мотористи и да искаш пребиването им по българските пътища.”

„Еврогейовете” са виновни за всичко, ще бият рокерите, смятат очевидно от агенцията. Като маче у дирек. Мръсниците дори призовавали българските институции да забранят влизането на „Нощните вълци“ в страната. Каква истинска футболна драма, пардон, рокерска драма. Футболната драма беше планирана другаде.

„Непредвидимите“ последици очевидно са старателно планирани и трябва да бъдат подплатени медийно. Есдтествено, че има КОЙ.

Виновниците вече са посочени с пръст. Ето още малко от текста: „Нещо повече – лидерът на „протестърите“ Асен Генов (познат също и като „Лилавата перука“) открито говори за насилие против руските мотористи, като е в ход издирването на конкретния им маршрут и хотелите, в които ще бъдат настанени, както и организирането на достатъчен на брой хора, които да се „саморазправят“ с рокерите.
Не можем да не се съгласим с бившият председател на Народното събрание Александър Йорданов, който писа по този повод: „ Не вярвам българското правителство да спре преминаването на „Нощните вълци” през България. Но би било напълно нормално Министерството на външните работи да проучи добре кои са точно лицата, които вероятно вече са поискали визи за влизане на европейска територия, в България. Спомням си, че преди година полската държава държа дълго на границата някои от „вълците”, защото информацията за тях, с която разполагаше, говореше за дейности, които нямат нищо общо с мотоспорта. Същевременно не изключвам и инциденти по време на провокационното преминаване през България. Още повече, че „нощните вълци” много обичат да развяват знамена на които е изписано: „За Родину! За Сталину!” А това в европейска България се приема като агресивно политическо действие. „Нощните вълци”, както впрочем личи и от името им, не идват и няма да преминат с добро през България. Провокацията ще бъде факт."

Според организаторите проектът им сега цели да укрепи диалога между славянските народи, да напомни за вековната дружба, за общите страници в историята..