Нинова да обясни – как БСП се оказа рамо до рамо с „националсоциалистите” от „Възраждане” на протест пред МС?

Привърженици на ген. Луков и най-яростните му отрицатели се събраха под знамената на БКП

Нинова и Костадинов рамо до рамо

Нинова и Костадинов рамо до рамо

Всеки стремеж на БСП и Корнелия Нинова за обществен ефект се превръща в тежък дефект. Така се случи и с вчерашния протест пред Министерски съвет. Другарката Нинова застана редом до Костадин Костадинов от Движение „Възраждане”, което се инициира също като организатор на протеста.

Скандалното обаче е, че въпросното варненско  движение само преди две седмици се е обявило категорично в подкрепа на Луковмарш, както и на самия ген. Луков. Това може да бъде видяно на страницата на движението (ТУК), а от текста директно се призовава външни сили да не се месят в отношението ни към личности и събития от нашата история. Визират се директно посланиците на Израел и САЩ. За „Възраждане” ген. Луков е безспорен национален герой, на който трябва да отдаваме почит. В същото време обаче, години наред именно БСП и нейни политици са острието на атаките срещу ген. Луков и провеждането на Луковмарш. За тях родолюбецът е фашист, нацист, слуга на монархията и заслужено е застрелян от „Черните ангели” на БКП.

Скандално е как тогава „антифашистите” от БСП и смъртни врагове на ген. Луков застанаха вчера рамо до рамо на протест пред МС с „фашистите” от „Възраждане”, които се прекланят пред патриота? Или Нинова не си проверява партньорите, или залагат на принципа, че интересът оправдава средствата. Да не забравяме, че и преди 1941 г. комунистите на Сталин и националсоциалистите на Хитлер бяха приятели и бойни другари, а съюзът им щедро бе подкрепян и от нашите комунисти, които сега не искат да си спомнят за този позорен период.