Осветиха храм в Годеч, дарение от ГЕРБ

По време на посещението си в Годеч зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветнов откри новата сграда на кметството и офис на поратията

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов посети православен храм „Св. Димитър Солунски Чудотворец" в Годеч. Храмът е изцяло обновен през 2008г. с изграждане на нов купол, камбанария, нова камбана и изографисване, благодарение на финансовата подкрепа на ПП ГЕРБ. Заедно с Цветанов бяха областният координатор на ГЕРБ-София област Галя Георгиева, общинският ръководител на ГЕРБ в Годеч Росица Иванова, кметът на общината Радослав Асенов и кметове на общини от София област.

"Изглеждаше, че изграждането на църквата ще бъде трудна задача. Когато поехме този ангажимент, хората не вярваха, че това ще се случи. Те са се наслушали през всичките тези години на много обещания и нищо не се e случвало. Сега обаче вярват", обясни Цветан Цветанов. Той заяви, че ГЕРБ е партия, която изпълнява обещанията си и която може да планира реалните и видими резултати.

Преди това политикът откри новата сграда на общината в Годеч и офис на партия ГЕРБ.

"ГЕРБ е отговорна партия с реален политически живот. Вие сте част от най-отговорната партия. Всяка една победа ни утвърждава като партия. ГЕРБ се нуждае от подкрепата на всеки свой привърженик, за да стигнем до всеки отделен човек и да постигаме нови успехи заедно", категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ, когато откри новия офис на ГЕРБ, на което присъстваха кметът на града Радослав Асенов, областният координатор на ГЕРБ-София област Галя Георгиева, общинският ръководител на ГЕРБ в Годеч Росица Иванова и кметове на общини от София област. 

„Всеки е добре дошъл в нашия офис. Нека с общи усилия да превърнем офиса на ПП ГЕРБ в Годеч в проводник на идеи, на политически и конструктивни предложения за развитието на общината и населените места", заяви на свой ред Радослав Асенов.

По време на събитието Цветан Цветанов връчи над 20 членски карти на новоприети членове на ГЕРБ в Годеч.