Ц. Цветанов: България е силна, когато е в Европейския съюз

Цветан Цветанов

Цветан Цветанов

„28-те фиданки, които ще посадим по време на 11-та инициатива „Да пуснем корени в България”, символизират всяка една от страните-членове на ЕС, каза зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов по време на събитието, което за поредна година се организира от Младежи ГЕРБ - Благоевград, съобщи Фокус.

По думите му дръвчета са символ на това, че България е силна, когато е в Европейския съюз.

Цветанов отбеляза, че инициативата е прекрасна, а инициатор за повеждането ѝ е Калин Каменов, който сега е кмет на един от най-големите областни центове - Враца и Младежи ГЕРБ-Благоевград, на която организация някога той е бил областен координатор.

„Калин преди 10 години се запозна с неговата прекрасна Мария, а преди 6 години точно тук на Рупите ѝ направи предложение за брак. Аз искам да му благодаря, за това че действително той пусна корени в България и сега се развива във Враца. Спомням си, когато започнахме кампанията в града, че никой не вярваше, че той ще успее, но сега с всичко направено там се вижда и се оценява от хората. Благодаря и на неговата съпруга Мария, която не спира да го подкрепя през всичките тези години“, заяви Цветанов.

Той подчерта, че семейството е най-хубавото нещо в живота.

„С това искам да поощря и Андрей Новаков, който преди 2 години на Младежката академия в Сандански направи предложение за брак и сега има прекрасната Ема“, допълни Цветанов.

Той пожела на всички присъстващи весели празници, защото според него в тези дни всеки един от нас е с най-близките си хора и наистина това е времето, в което трябва да се заредим позитивно.