Цветанов: Евроатлантическият път и изграждането на съвместими отбранителни способности с НАТО е основен приоритет

Цветан Цветанов

Цветан Цветанов

"Благодаря изключително много на всички, с които заедно работихме за ПП ГЕРБ още от самото й създаване. Благодаря на всички министри, народни представители, кметове на общини, кметове на неселени места, общински съветници. Най-много обаче благодаря на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, които неуморно още от самото създаване на партията защитават нейната кауза.” Това написа Цветан Цветанов на страницата си във фейсбук след края на партийния форум на ГЕРБ. „Благодаря и на премиера Бойко Борисов за успешната ни съвместна работа през всичките тези години.
След като днес Националното събрание на ГЕРБ прие оставката ми от всички ръководни постове в партията, фейсбук страницата ми ще остане активна, макар и не със същия интензитет. Чрез нея ще можете и да се свържете с мен. 

Нека обаче не пропускаме и една много важна новина от днес - премиерът Борисов обяви, че в сряда проектът за решение за закупуването на самолети F-16 от САЩ влиза на заседание Министерски съвет. След ратификацията и в българския парламент нашата страна ще даде поредният ясен сигнал за своята евроатлантическа принадлежност. Това ще бъде и ново доказателство, че за нас евроатлантическият път и изграждането на съвместими отбранителни способности с НАТО е основен приоритет.”, допълва Цветанов.