Дъщерята на Уитни Хюстън се бори за живота си след инцидент във ваната

Дъщерята на Уитни Хюстън Боби Кристина Браун беше открита от съпруга си и негов приятел припаднала във ваната си в в Розуел , Джорджия, предаде CNN.

По ирония на съдбата, майката на Боби Браун загина след нещастен инцидент по същия начин.

Дъщерята на Уитни Хюстън Боби Кристина Браун беше открита от съпруга си и негов приятел припаднала във ваната си в Розуел , Джорджия, предаде CNN. Двамата мъже извадили безжизненото тяло на Браун и звъннали светкавично на 911, след което първа на мястото се озовала щатската полиция. След това 22-годишното момиче е транспортирана до болницата в Розуел, където тя все още е дишала, съобщиха местните власти. Те обаче отказаха всякакъв коментар за състоянието на Браун. Все още не е ясно, дали момичето е употребило някакви опиати или става дума за нещастен случай.

По ирония на съдбата преди 3 години на 11-и февруари майката на Боби – великата Уитни Хюстън почина във ваната си в хотел Бевърли Хилтън часове преди да се яви на церемонията по връчването на наградите „Грами”, припомня CNN. на 18 години, непосредствено след смъртта на майка си тя беше приета в психиатрична клиника за лечение след депресията от кончината на Хюстън. Американските таблоиди обаче я хванаха в употреба на наркотици.

Очаквайте подробности!