​Руските девочки тръпнат в очакване - дядо Берлускони отново ще бъде гост на Путин

Месеци наред медиите на Силвио блъскат такава реклама на Путин и Русия, че даже поданиците на Пеевски в България могат да им завидят

Славчо ГЕОРГИЕВ, Италия

Блага вест обикаля необятната руска земя и особено тази в близост до вилата на Путин в Крим. Силвио Берлускони – този секс символ на 21-ви век ще стисне в яка мъжка прегръдка своя втори най-близък приятел в дългата си политическа кариера...С първия - Муамар Кадафи, вече не може да се прегръща по технически причини...Но животът продължава и милиардите се топят, което е причина богатите също да плачат на рамото на себеподобните. А Силвио е доказал през годините, че винаги осребрява сълзите си...Своите ...и тези на невинните същества от женски пол, преминали РУБИкона на милиардерската спалня.

Поредното си посещение при новия ВЛАСТЕЛИН на света Берлускони ще направи, след като направи и невъзможното в родината си, за да убеди италианците, колко велик и справедлив е Владимир, колко богата и великодушна е неговата империя. Месеци наред медиите на Силвио блъскат такава реклама на Путин и Русия, че даже поданиците на Пеевски в България могат да им завидят. То не бяха документални филми, книги, вестникарски саги и директни обяснения в любов на самия Силвио в кратките моменти, когато не даваше обяснения пред италианските съдии. То пред тези съдии обяснения май трябваше да дава и Путин, за когото италианските медии преди време твърдяха, че е участвал в поне едно от прословутите партита на Берлускони във вилата му в Милано. Даже и посочиха конкретни дати. Те съвпадат с любовната драма на милиардера с непълнолетната мароканка РУБИ и италианските прокурори проявяват „неприлично” любопитство за подробности и свидетели.

Надали ще ги огрее обаче, защото от източници много близки до Берлускони се загатва, че той и до ден днешен плаща прилични заплати на около 30 девици, за да държат зад зъбите палавите си езичета. На Путин надали ще плаща заплата, отдавна е по-беден от него, но ще му вдига авторитета с изказвания от рода на: „Що се отнася до Русия, никога не съм имал никакви съмнения в демократичната ориентация на нейното държавно ръководство."

Явно Путин оценява по достойнство изпълненията на своенравният милиардер, като дори наскоро в публичното пространство се заговори, че дори е готов да произведе Берлускони в руски гражданин и икономически министър. Колкото и абсурдно да звучи това, италиански вестник побърза да уточни „че ако Берлускони действително стане министър, най-важните заседания ще се състоят след полунощ в дачата на Путин и на тях ще присъстват млади експертки по икономика.”

Какво ще разглеждат експертките е въпрос на тълкуване. Но двамата със сигурност ще се впуснат в дебрите на бизнес начинанията с мирис на газ и нефт. Точно днес отново се появиха твърдения, че Южен поток може да възкръсне. А Берлускони, макар и да изглежда безсмъртен надали има много време за да възкликне по руски „Поживьом, увидим!”

Още в зората на мъжката им дружба Путин открехна вратичката към газовите находища на Казахстан и Силвио хвърли там някакви си 500 млн. долара, добра предпоставка за вечна дружба и любов. Факт е, че взаимната им любов се засилва лавинообразно през годините дори, когато Берлускони вече не е силния човек (което е относителен факт) в своята държава. От това още повече се засилва мирисът на нефт и газ, защото нали парите не миришели.....казват тези, които ги имат.

От бизнес кръговете около Берлускони идват сигнали, че двамата приятели ще разширяват кръговете на своите взаимни интереси. Днес Путин е много по-силен от преди, а Силвио със сигурност е леко по-беден. Което не е лошо съчетание за двамата международни тарикати и е добра сплав за бъдещите им планове. И нагледно потвърждение на приказките, в които се разказва за джуджетата, които се превръщат във великани.

А девочките да не губят надежда, със сигурност ще ги огрее!