Андрей Слабаков: Аман от педерасти, рецидивисти, цигани и непушачи

Има едно семейство – българското, на всички други семейства - "сбогом",

Аз лично се отегчих от това политическо коректно говорене. Не трябва да им се цепи басма. Така режисьорът Андрей Слабаков коментира пред Нова тв новината, че участва в евролистата на ВМРО. И веднага даде пример като заяви: "Аман от педерасти, рецидивисти, цигани и непушачи". Да ми се обяснява колко е вредно да се пуши, а да ти продават цигари на ъгъла и да взимаш огромни пари от акцизи е крайно несериозно. 

На въпрос за какво би говорил пред Европейския парламент, режисьорът каза, че щял да говори за образованието и предложи да има затвор за родители, които не водят децата си на училище.

Смятам, че листата на ВМРО е готина, защото има достатъчно разумни хора. Аз не съм краен – изключително разумен съм, не съм предлагал думите "мама" и "тате" да бъдат заменени с "родител 1" и "родител 2", добави Слабаков. Попитан дали харесва сегашното управление на България, Слабаков каза, че има какво да се желае. А дали трябва да напуснем ЕС, отговорът беше, че всеки закон, който е против България, означавал, че е против Европейския съюз.

"Има едно семейство – българското, на всички други семейства - "сбогом", каза Слабаков, коментирайки разделението в Европейския парламент и че там има политически семейства, тъй като няма как да има единни партии, защото влизат депутати от различни държави. "Обещавам да ходя на работа, за разлика от някои като Бареков и няма да допусна да се гласуват закони, които са антибългарски", завърши Слабаков.