Арестуваха заподозрян за атентата в Бостън

Един арест е извършен във връзка с разследването на бомбения атентат в Бостън. Това съобщи източник от федералните правоприлагащи служби пред Си Ен Ен. 

 

Подробности за заподозрения не се съобщават. След ареста е последвал анализ на записи от видеокамери, направени в района по време на маратона в Бостън

Властите в САЩ разполагат с изображение на заподозрян за атентата в Бостън. Това съобщава “Бостън глоуб”, като се позовава на свой източник. Според информацията полицейските власти разполагат със изображение на заподозрян, който носи и вероятно оставя черна чанта на мястото на втората експлозия по време на маратона.

Източникът твърди също, че ”следователите са много близо в разследването до конкретен обект” и може скоро да се публикува фоторобот на предполагаемия атентатор. 

Следователите вярват, че са идентифицирали заподозрян за бомбения атентат по време на маратона в Бостън, съобщи и пред Си Ен Ен източник, запознат с разследването.

Пробивът е дошъл след анализ на видео запис от магазин в близост до мястото на втората експлозия. Видео от местна телевизия също е допринесла за напредъка, посочи източникът, който отказа да предостави по-подробна информация, но определи новия развой като значително развитие в случая.