Дугин: Либерализмът трябва да умре!

Това зове шаманът на Путин и Кремъл

Александър Дугин

Александър Дугин

Актът на доверие в глобалните медии трябва да се разглежда като престъпление срещу разума, истината и човешкото достойнство.
Признаването, че Тръмп е невинен по обвиненията за връзки с Русия по време на изборите е изключително важно. Всички, които настояваха за това, заглушиха възгледите на противниците или се надсмиваха над аргументите и твърденията на опонентите, които определяха като тоталитарни параноични маниаци. В десетки интервюта - Си Ен Ен, Би Би Си и т.н. , аз твърдях: Няма тайни споразумения. Никое от тях обаче не беше излъчено в ефир. Това изтъква в свой коментар идеологът на путинизма Александър Дугин.

Според него глобалните либерални медии са репресивна идеологическа машина: ако не си либерал, не си човек, а извратен нацистко-комунистически боклук и всичко, което казваш, е лъжа и всяване на омраза. Няма дебати, няма аргументи, няма логика, чиста проба користен йерархичен монолог: ние знаем, вие не знаете, затова ме чуйте, повярвайте ми и се опитайте да повторите чутото. Това е тоталитарна форма на масова хипноза, предупреждава Дугин. 

Случаят с Тръмп е изключително фрапиращ: години на оркестрирана, повтаряща се многократно световна лъжа - в края на всеки ден: Няма  тайни споразумения. Нищо няма. Това е истинският смисъл на това, което всеки ден чуваме, виждаме и четем. Чиста проба световна лъжа. Така че отсега нататък актът на доверие в глобалните медии трябва да се разглежда като сговор между идеологически предубеден процес и съзнателна дезинформация. Един вид престъпление срещу разума, истината и човешкото достойнство. Либерализмът трябва да умре.

Превод: Faktor.bg