Руски политик предлага: Да помогнем на българите да се освободят от дегенератското си ръководство (ВИДЕО)

Семьон Багдасаров

Семьон Багдасаров

"На власт в България сега се намират предатели и негодяи. Кой е този човек Радев, за когото се радвахме и ръкопляскахме, когато го избраха, защото е проруски настроен. Но този човек в кавички е продал вярата си и народа си, той сега се кланя на разни содомитски държави и на Турция", заяви в предаването "Защо България забрави руската кръв" близкият до Кремъл бивш депутат от "Справедлива Русия" Семьон Багдасаров.

Предаването беше посветено на думите на руския партриарх Кирил, който назидателно обясни на президента Радев кой точно е освободир България от турско робство.

"Живков беше комунист, но беше патриот, той дружеше със съветския народ", заяви още Багдасаров и добави: 

"На българите трябва да се помогне да се освободят от дегенератското си ръководство, а народът е наш, православен". 

На това водещият Владимир Соловьов възкликна: "Отдавна не сме имали нота от българското посолство".

"Какви братушки, забравете за това. Тези малки страни винаги се отдават на новия си господар, такава им е психологията, така и трябва да се отнасяме към тях", заяви и Виталий Третяков, декан на Висшето училише за телевизионна журналистика.

А Сергей Михеев стигна до там да обясни, че заради "един айфон са готови да застанат в такава поза, в която на новите господари ще им е най-удобно да ги из....ка".

Той заяви, че "Българите са натикани в за...к, в който са я натикали Брюксел и Вашингтон.

Виталий Третяков нарече Руската православна църква "Второто външно министерство на Русия" и добави:

"Съвсем правилно патрирахът отговори на техния президент".

Като цяло събеседниците бяха единодушни, че българите са неблагодарни предатели и са се продали на Запада, а публиката ги аплодираше.