Ограничават движението по пътя Стойките-Смолян и Пампорово-Смолян

От 8:30 до 11:30 часа там ще бъде проведен етап от ралито спринт "Пампорово"

От 8:30 до 11:30 часа, ще бъде ограничено движението по участък от третокласния пътя Стойките-Смолян, от кръстовището с пътя Пампорово-Смолян до кръстовището с пътя Стойките-Пампорово, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Спирането на трафика е за провеждането на етап от рали спринт „Пампорово“. По време на автомобилното състезание движението от Смолян за Девин ще се пренасочва по обходен маршрут: по път III-8641 Пампорово-Смолян и по път III-864 Стойките-Пампорово.

От 12:00 до 15:00 часа, ще бъде ограничено движението по отсечка от третокласния път III-8641 Пампорово-Смолян, от кръстовището с път III-864 Стойките-Пампорово в к.к. Пампорово до кръстовището с общинския път за с. Левочево.

В отсечката от кръстовището за Левочево до Смолян движението ще се осъществява с пропускателен режим и ще се регулира от сигналисти. По време на състезанието движението от Смолян за Пловдив ще се пренасочва по обходен маршрут: по път III-866 Стойките-Смолян и по път III-864 Стойките-Пампорово.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка на интернет страницата на АПИ - www.api.bg и по всяко време от денонощието на тел. 0700/ 130-20.

В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието на републиканските пътища.