Руското посолство: По-големи олигофрени и малоумници от русофобите при елхата няма

Руското посолство в България "леко" прекали. На страницата му във "Фейсбук" беше публикуван безумен текст от известното предимно на създателите си сайтче class.bg, където авторите използват определения подходящи вероятно за тях самите. По-лошото е, че официалната мисия на една държава си позволява да споделя откровени обиди и нападки срещу български граждани. 

Ето какво се казва в текста /без редакторска намеса/:

Миналата седмица Москва подари елха на София по случай Коледа, и тя беше сложена в центъра на столицата ни. Почти никой в България нямаше да разбере за това, заради бруталната американска цензура по уж “българските” медии, които позволяват за Русия да се говори само лошо и нищо друго освен лошо. Благодарение на безпримерния идиотизъм на малка група софийски умнокрасиви протестъри обаче цяла България разбра за елхата.

Те се събраха да протестират срещу нея, защото била част от “хибридната война” на Русия срещу страната ни. Когато минаващи на близо полицаи любезно искат документите им за справка, малоумната групичка се разбягва с крясъци срещу тази невиждана репресия, които след това се увеличават хилядократно във фейсбук.

Така ние българите разбрахме 3 неща:

1. Москва подари елха на София.
2. За първи път в историята на света имаше протест cрещу елха.
3. По-големи олигофрени и малоумници от платените жълтопаветни русофоби няма.

Подобна нелепица дори не се нуждае от коментар.... Дали ще дочакаме някаква реакция на нашето МВнР.