Тити Папазов: До 48 часа събираме 1.5 млн.! Дарението на Пеевски да отиде в болница

Тити Папазов

Тити Папазов

Събираме 1.5 млн. лв и дарението на Пеевски може да отиде в някоя болница. Това заяви в поредното си емоционално изказване баскетболният треньор на Левски Константин Папазов за предаването „Тази събота“ по bTV.

Припомняме, че фирмата „Интръст“ ЕАД, която е еднолична собственост на депутата на ДПС Делян Пеевски, дари 500 000 лв за спасението на столичния гранд. Реакцията на „сините“ привърженици беше противоречива, като някои бяха крайно недоволни и призоваха клуба да не приема дарението от народния представител.

„Левски е на часове! Затова имаме нужда от действие от страна на Георги Попов, сиреч Васил Божков. Важно е до 48 часа да съберем 1.5 млн. лв и тогава спокойно дарението на г-н Пеевски може да отиде в някоя болница. Аз вярвам, че можем да го направим! Аз съм човекът с най-големите розови очила в света, но вие не ги виждате. Никога не съм свалял розовите очила. "Левски" е зараза, "Левски" ни държа“, каза Папазов в сутрешното предаване.

Синият клуб, който е в тежко финансово състояние, празнува 106-годишнината от създаването си на 24 май, неделя. Вчера столичани обявиха, че са разпродали виртуалния концерт по случай рождения ден на клуба.