Павел Колев: Разбира се, че съществува вариант Левски да фалира

Разбира се, че съществува вариант Левски да фалира. Това заяви изпълнителният директор на „сините“ Павел Колев на „Герена“. Той не даде обширно интервю пред журналистите, но въпреки това заяви, че клубът може да банкрутира. „Разбира се, че съществува вариант Левски да фалира“. На въпрос какво се очаква да обяви в неделя Константин Папазов, той отвърна: „Не знам, питайте го него. Нямам представа“.

Припомняме, че по-рано през деня, старши треньорът на Левски-Лукойл Тити Папазов заяви, че за първи път от 26 години насам му се налага да запази търпение и да изчака нещата да се развият в положителна насока за любимия клуб. „Безкрайно много ви уважавам, като журналисти, предполагам, че повечете сте фенове на Левски. Имам ангажимент към голяма медия да бъда гост в неделя, и понеже съм човек на морала, не искам да ме търсите за доброто на Левски. Всеки един от вас би предпочел Левски да е добре. Има някои неща, като историята ги е дала, ще се повторят за пореден път“.

„На 24 май, 1914 година няколко младежи са създали едно бъдещо чудо на България. За съжаление, няма да участвам в организирането на 200-годишнината, но съм обещал за 111-годишнината да се включа. Левски е най-големият герой на България. Мен не може да ме спри никой. Няма никакво значение къде са акциите. 26 години съм човекът, който е бил най-дълго време в спорта и съм дал най-много интервюта – на никого не съм отказал, просто ситуацията изисква да бъде коректен към хората, с които изнесохме тази тежка седмица, и най-важното е, че бих направил всякакви компромиси със себе си в името на Левски“, каза той. /БГНЕС