От Русия идва смърт за децата на България

Трябва обществото да изкрещи, настръхне, да се ужаси, да каже баста на тия съвременни варвари

Александър Йорданов

Случаят със самоубийството на 11 годишно дете в порусначения град Стрелча, където преди време издигнаха паметник на бездарния и безчовечен съветски маршал Жуков, е ужасяващ. Той е доказателство, че от Русия, освен дирижираната от Кремъл масова преселническа кампания в България, също дирижирано – чрез интернет,  се прехвърля у нас игра, която тласка деца към крайна стъпка – самоубийство.

sinia_kit_1.jpg

Заповедта за самоубийство идва от  руската „игра” наречена „СИН КИТ” 

Тя се разпространява чрез руската социална мрежа „В контакте” и поставя на играещите деца всеки ден различни задачи, които ако те не изпълнят, ги очаква смърт. Играе се на руски език. Общо 50 са заповедите, които трябва да се изпълнят. Целта на играта е децата да свикнат отрано с омразата, но и с подчинението на „заповедите” на „началството”, да приемат, че човешкият живот нищо не струва и лесно се отнема, а накрая и да бъдат тласнати към решението за самоубийство. Под тази зависимост е било и 11-годишното дете, гласи една от версиите.
Не знам дали заспали, порусначени или невярващи в Бога родители не се интересуват от своите деца.  Но съм убеден, че има у нас много населени места, в които преклонението пред Русия продължава да бъде по-силно от българолюбието и в които е „ежедневие” родители и учители да 

пълнят главите на учениците си с „признателност” към „братушките”

 за „двойното освобождение”.  Знам, че има и служители на службите за сигурност, които като чуят името на Путин по инерция са готови да станат и да козируват. Всички те, заедно и поотделно, са виновни за  трагедията с 11 годишното дете в Стрелча. А още няколко такива трагедии най-вероятно е имало в България, но са умело прикрити. помним, че имаше случаи с деца, които загинаха покачени върху локомотиви под мрежата за високо напрежение. Официалното обяснение бе, че са си правили „селфи”.  Ами ако точно такава е била заповедта в “СИН КИТ”?  Факт е, че следите на злото водят към Русия. А това у нас по „традиция” не е удобно да се каже и напише открито. Защото сме свикнали да превиваме гръб пред Москва, за да не би да разсърдим руските управници. И така – с прекършения гръбнак, с наведени от “благодарност” кратуни  сме готови да пуснем всяко руско зло у дома си.

sinia_kit_2.jpg

Наричат тази игра

„НОВАТА РУСКА РУЛЕТКА ЗА ДЕЦА”

Но първата новина за загинало българче дойде от САЩ, където впрочем отидоха да живеят много българи. Но и кратуните на някои от тях продължават да са пълни с фантазии за руското “могъщество”. Живеят те в САЩ, а въздишат по Русия и по-лошото – говорят проруски простотии в домовете си. И децата им слушат. И така ги повреждат от ранна детска възраст. Съдя от написаното от някои от тях във Фейсбук в защита на незащитимото – политиката на днешния руски президент Владимир Путин.

sinia_kit_3.jpg

Вече е известно, че руснакът Филип Будейкин – създател на групата "Смърт" в социалната мрежа „В контакте”, излежава присъда в руски затвор за склоняване към самоубийства на 16 момичета.  Според неофициални данни над 200 са вече самоубилите се деца в Русия. Но там, както е известно от десетилетия, 

човешкият живот не струва пукната копейка

 Будейкин е само на 21 годин и пред съда признава, че целта му е „да прочисти обществото”. И започва от... децата. Изверг, но не е единствен в Русия. За него „децата”, жертвите на „играта”,  са „биологичен отпадък”.  Не бързайте да го определяте като луд. Масова е модата в Русия дори най-малките деца да се обличат във военни униформи, да играят с оръжие.

sinia_kit_4.jpg

Налице е съзнателно организирана огромна манипулативна кампания, която цели подрастващото поколение в Русия да свикне с мисълта за войната, за смъртта, но и за безпрекословно изпълняване на заповедите на „началството”. 
И се появява “В контакте” играта „СИН КИТ”. И стига тя и до България, до града, в който кмет бе един насилник, прочул се с  гуляи и изнасилване на дете,  с издигането на паметник на маршал Жуков и с компаньонството, което направи на Ирина Бокова в Париж. 
И дори сега, след този случай в Стрелча,  вместо да се бие тревога, да се надигне  масово негодувание срещу вторичното порусначване на България, се прави всичко възможно да се замете случаят, да се затвори той  в кръга на разговорите на психолозите с близките на загиналото дете. 
А става дума за огромна провокация идеща от Русия срещу българските деца. 
И би трябвало обществото ни да изкрещи, настръхне, да се ужаси, да каже баста на тия съвременни варвари. Иначе, както ни мориха десетилетия наред държавата, както убиваха, грабеха и крадяха, така днес ще уморят и децата на България.